Báječné dorty vám představí jednu z nejlepších cukráren Ameriky!

Reality show Báječné dorty ukáže další dílo cukrárny, která patří mezi nejlepší v Americe. Specializuje se sice na svatební dorty, ale dnes na Prima love ve 20.05 v ní budou péct 60kilový dort na narozeniny!

Inticing Creations je cukrárna, která už funguje několik let. Vlastní ji žena havajského původu, Kelly Zuball, která sice začínala jako malá holčička u sporáku a pečicí trouby, ale jako starší zběhla k výtvarnému umění. Její hlavní doménou bylo sochařství, foukání a malování skla. Jak se sami přesvědčíte, cit k estetice a hlavně výtvarná praxe se v dortech ukazuje jako velké plus!

Toto pondělí chystají dort pro stálou klientku, jejíž dcera bude slavit narozeniny. Domluví se na kombinaci tématu princezny a čajové soupravy. Dort bude šestipatrový, vysoký jako oslavenkyně – 90 cm. A vážit bude přes 60 kg. Použijí dvě příchutě: čokoládovou a borůvkovou. A cena? Pouze 1300 dolarů.

Jasmine Rea Bakery je cukrářství pro bohémy!

V další části Báječných dortů uvidíte jinou skvělou cukrárnu. V Jasmine Rae Bakery dělají dorty jako umění, proto je vyhledávají hlavně lidé z bohémské komunity. V dnešním díle jsou klienty organizátoři festivalu Shakespeare v parku. Návrh dortu vychází ze známého Shakespearova citátu: „Celý svět je divadlo.“ Bude připomínat starý pokojový glóbus o průměru 60 cm.

Dost velký na to, aby nakrmil 200 hostů. Příchuť bude čokoládová s máslovým krémem, rozmarýnem a pivem.

Fleur de Lisa je cukrárna severně od San Franciska. Od roku 2003 tu pro místní vinaře navrhují neuvěřitelné svatební dorty. Téma toho dnešního je Marie Antoinetta a její život v lese. Po ochutnání si klienti vyberou kávovou, malinovou, karamelovou a jahodovou příchuť. Dort bude mít sedm pater...

Podívejte se na pondělní díl reality show Báječné dorty na Prima love ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.