Ani na stará kolena si Connery nedá pokoj. Ve snímku Past

Slavnému Connerymu je sice už úctyhodných osmdesát čtyři let, ale ve snímku Past si zahrál šedesátiletého lupiče, který krade ze zábavy. Do doby, než se k němu dostane kráska Catherine Zeta Jones. Ve filmu Past na Prima love v neděli ve 20.15.

Bývalý a nejoblíbenější představitel Jamese Bonda však v tomto filmu není obyčejným zlodějíčkem, ale lupičem, který se soustředí na krádeže toho nejlukrativnějšího umění. Jako je třeba takový Rembrandt. Sean Connery a hlavně jeho postava nepolapitelného lupiče Roberta McDougala, se ocitne na druhé straně zákona.

Na té první je ovšem sličná Catherine Zeta Jones, která se doslechne, že Robert ukradl ze soukromé sbírky Rembrandtův obraz. Tato agentka pojišťovny, kde byl obraz pojištěn, nabídne svému šéfovi, že se ho při další akci pokusí dostat. V Londýně se jí podaří McDougala kontaktovat a začnou spolu připravovat loupež vzácné čínské masky.

Zdá se, že všechno jde jako po drátkách. Až do chvíle, dokud Robert nezjistí, kdo vlastně je opravdová lupička. I když pravdu zjistí už v půlce jejich soutěže, nedá na sobě nic znát...

Film Past uvidíte v neděli na Prima love ve 20.15!

Teď ale zpátky k bývalému "skoro" missákovi, tedy Mr. Universe. Víte, o tomhle charismatickém muži něco více, než že ještě teď většinu žen dostává do kolen?

Pojďte se o filmové legendě dozvědět něco víc:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.