Amerika má talent: Kolik vydrží jeho rozkrok?

Amerika má talent se blíží do semifinále. Porota byla do této doby neúprosná. Teď ale udělá výjimku. Každý z porotců vybere a pošle dál čtyři soutěžící, kteří od diváků nedostali dostatek hlasů pro postup do semifinále. A jak uvidíte, někdy jsou to opravdoví outsideři...

Nyní dostávají druhou a také poslední šanci. Jejich úspěch je jen na nich. Howard Stern vybral mistra úniku Spencera Horsmana, břichomluvce Todda Olivera, ostrostřelce Bena Blaqua.

Outsider roku?

Když jsme psali o tom, že porotci dají další šanci outsiderům, nebyla to jen fráze. Bláznivý chlapík s přezdívkou Horse je příkladem, že Amerika má různé podivnosti ráda. Horse udělá show, kde nechá sám sobě ubližovat. Bude vás bolet všechno. Ano, všechno. Podívejte se na video:

Jedno je jisté. Horse už nejspíš nikdy nezplodí žádného "mini" Horse, který by v jeho show mohl pokračovat dál. Bohudík, nebo bohužel? Páteční večer na Prima love se bude nést v netrpělivém očekávání výsledků. Jak budou diváci hlasovat? Jak promění životy dalších talentů i ne-talentů?

Sofiina volba. Stepaři versus tanečnice

O posledním postupujícím rozhodne porota. Porota se musí rozhodnout mezi stepaři All That! a tanečnicí Lindsey Norton, kterým dala druhou šanci Sharon Osbourne. All that! jsou urostlí muži, kteří svojí postavou připomínají spíše dřevorubce než jemné umělce. Zdání ale klame. Kluci svým vystoupením dají rázně najevo, že step není jen o tom nosit frak a černé lakované boty. Tenhle tanec může mít i velice moderní polohu! Bude to napjatý boj, kde rozhodne poslední porotce. Howard Stern chce vidět v semifinále All That! a Howie Mandel se rozhodne pro Lindsey Norton... Sharon musí rozhodnout o tom, kdo postoupí dál.

Kdo postoupí do semifinále? To uvidíte v pátek ve 20.15 na Prima love!

Znáte nejlepší hlášky Howarda Sterna?

Turf je tanečník a láme si ruce a nohy!

Hluchý tanečník a ústa plná havěti!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.