Amerika má talent: Jak byste rozhodli vy, kdo postoupí?

Amerika má talent se blíží do první poloviny. Ti nejhorší vypadli. Těch talentovaných je pořád větší množství. Je potřeba je zdecimovat. Jenže v leckterém případě to bude Sofiina volba. Jak byste se rozhodli vy?

Po emočně náročném díle se porota konečně dobere výsledku. Někomu zničí životní sny, jiného nakopne dál. Tentokrát se bude rozhodovat o miláčcích publika. Jsou jedineční, srdeční a mají talent.

Sophiina volba pro porotu

Být porotcem je někdy nezaviděníhodná práce. Uvědomují si moc dobře, že rozhodují o budoucnosti ostatních. Zatímco je snadné svým sarkastickým humorem vyhodit někoho, kdo své síly přecenil, rozhodnout o postupu u dvou talentovaných, to je nepříjemné. Jenže co s tím, když jsou oba dva tak originální? Věřte nám, že porotě to nebudete závidět. Tanečník Turf, kterého jsme vám už představovali, bude stát proti zpěvákovi s totálně odzbrojujícím hlasem...

O Turfovi jsme již psali. Je to dvacetiletý mladík, jenž platí za taneční streetovou hvězdu v Kalifornii. Jeho touha po tanci ho zaslepila tolik, že se stal bezdomovcem.Podívejte se, co předvedl naposledy:

Co na Turfa říkáte? Může ve finále ukázat ještě něco víc?

Zpěvák z vězení

Tim Hockenberry postavil do latě svým vystoupením naprosto všechny. Pokud ho člověk slyší zpívat, nemůže uvěřit, že nevystupuje na světových pódiích. Jeho chraplavý a hluboký hlas je něco, co by (nejen) ženy mohly poslouchat pořád dokola. "Kdysi jsem se zařekl, že něco dokážu do svých padesáti. Už mi zbývají jen tři měsíce," dušoval se během prvního castingu. To však netušil, že během prvních tónů bude mít standing ovations a budou na něj zírat desítky očí:

Porota si po právu neumí představit, že by se s jedním z nich měla rozloučit.

V tříčlenné skupince čekají na rozhodnutí diváků akrobati, ostrostřelec a čtrnáctiletá zpěvačka Danielle.

A zbývají pouze dvě místa. Dva štastlivci, kteří půjdou do semifinále!

Kdo to bude? Jak porota a diváci rozhodnou? To uvidíte v pátek ve 20.15 na Prima love!

Chcete vědět, kdo bude rozhodovat o osudech soutěžících? Přečťete si tady článek o nejsarkastičtější porotě!

Jejich hlášky jsou nesmrtelné! Podívejte se na ty nejlepší.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.