Americká hvězda ze seriálu Zločiny ze sousedství je v Evropě!

Na velký zimní výlet si vyjela, nebo spíš vylétla představitelka Annabeth Chase, kanadská herečka Jennifer Finnigan. Sympatická blondýnka si to střihla na starý kontinent! Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Má sportovec na svědomí vraždu?

Zatímco Jennifer Finnigan si užívala, její Annabeth Chase se v pátečním díle zprotiví i baseball. Stojí totiž proti slavnému a sebejistému sportovci, který je podezřelý z vraždy své milenky… Ovšem zdá se, že z kvůli jeho postavení na něj nikdo nemůže!

Radovala se mezi kanály

Jenn si se svým mužem vyrazili do Nizozemí – a zamilovali se do Amsterdamu. Což ovšem u města proslaveného romantickými kanály a mraky kol není zas tak těžké.

Zvlášť když si vychutnáte romantickou, partnerskou vyjížďku na lodi. Nebo procházku městem s nádherným koloritem a nakonec všechno to krásné zakončíte ne v coffee shopu, ale ve fajnovém baru na skleničce.

Představitelka seriálu Zločiny ze sousedství zkrátka umí užívat života plnými doušky. Vždyť celé Vánoce strávila se svým manželem na Kubě a Instagram bombardovala dokonalými fotkami z různobarevné země Fidela Castra. Podívejte se na nádhernou barevnou fotogalerii.

Uvidíte v dalším dílu seriálu Zločinu ze sousedství v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.