Americká hvězda ze seriálu Zločiny ze sousedství je v Evropě!

Na velký zimní výlet si vyjela, nebo spíš vylétla představitelka Annabeth Chase, kanadská herečka Jennifer Finnigan. Sympatická blondýnka si to střihla na starý kontinent! Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Má sportovec na svědomí vraždu?

Zatímco Jennifer Finnigan si užívala, její Annabeth Chase se v pátečním díle zprotiví i baseball. Stojí totiž proti slavnému a sebejistému sportovci, který je podezřelý z vraždy své milenky… Ovšem zdá se, že z kvůli jeho postavení na něj nikdo nemůže!

Radovala se mezi kanály

Jenn si se svým mužem vyrazili do Nizozemí – a zamilovali se do Amsterdamu. Což ovšem u města proslaveného romantickými kanály a mraky kol není zas tak těžké.

Zvlášť když si vychutnáte romantickou, partnerskou vyjížďku na lodi. Nebo procházku městem s nádherným koloritem a nakonec všechno to krásné zakončíte ne v coffee shopu, ale ve fajnovém baru na skleničce.

Představitelka seriálu Zločiny ze sousedství zkrátka umí užívat života plnými doušky. Vždyť celé Vánoce strávila se svým manželem na Kubě a Instagram bombardovala dokonalými fotkami z různobarevné země Fidela Castra. Podívejte se na nádhernou barevnou fotogalerii.

Uvidíte v dalším dílu seriálu Zločinu ze sousedství v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.