Amelia z Chirurgů se potýká s minulostí! Připomeňte si její seriálové vztahy!

Démonům z minulosti v rámci své profese v nedělním díle čelí sestra doktora Dereka Shepherda Amelia. Než zjistíte, s čím se musí popasovat, připomeňte si její seriálové lásky! Seriál Chirurgové můžete každou neděli vídat na Prima Love po desáté večer.

S Ryanem se stahovali ke dnu

Amelia, která prožila velké trauma už v dětství a následně se potýkala s drogovou závislostí, to neměla lehké ani v milostném životě. Právě drogy totiž zabily jejího milence Ryana Kerrigana – společně spolu fetovali a když se „rozhodli“ přestat a dali si poslední dávku, z opojení se probudila jen Amelia… Šok z Ryanovy smrti byl nicméně takový, že se Derekova mladší ségra přihlásila na léčení, ani to však nebyl konec milostné tragédie. Amelia zjistila, že je těhotná s vážně postiženým dítětem, které nemá šanci na záchranu. Jeho orgány se nakonec rozhodla darovat jiným dětem. Uf.

Nevěsta, která utekla

S lékařem Jamesem Petersonem Amelia prošla komplikovanějšími počátky, nakonec to ale vypadalo hodně vážně. Alespoň pro Jamese, který Amelii požádal i o ruku. Ta však nakonec couvla a zasnoubení zrušila.

Táhla to s přítelem z dětství

Marka Sloana znala Amelia „odjkaživa“. Byl to totiž dlouholetý kamarád jejího bratra. Když Am přišla do Seattlu, nějakou dobu spolu spali. Později Amelii hrozně šokovalo, když zjistila, že Mark zemřel následkem leteckého neštěstí, kde zahynula i jeho přítelkyně a sestra Meredith, Lexie.

Owen byl správná trefa

Jednoduchý start neměla Amelie ani z doktorem Owenem Huntem. Chtělo to čas a Amelia se navíc trochu obávala říct o svém milenci svému bráchovi, nakonec se ale neodloučili – a Amelia se za něj (opravdu) provdala.

Že by šťastný konec?

No, uvidíme.

Autorka seriálu a scenáristka Shonda Rhimes umí být občas pořádně brutální.

Seriál Chirurgové můžete každou neděli vídat na Prima Love hned po hlavním filmu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.