9 odpovědí, proč George Clooney nikdy nevyjde z módy

George Clooney nikdy nevyjde z módy, tvrdí Carrie Bradshaw během rozhovoru o mužských objektech ženských sexuálních fantazií. Říká se, že tisíc lidí, tisíc chutí. Jen George Clooney je první muž, na kterém se shodne celé ženské pokolení.

Pamětnice si ho pamatují ze seriálu Pohotovost, kde byl jedním z lékářů, kteří si neberou servítky. Už tehdy uhranul polovinu dívčí populace. V tu chvíli mu ovšem bylo pouhých třiatřicet let, syn slavné herečky měl ještě pár let k dobru ukázat, že nespravedlivé rčení, že muži zrají, dostává v jeho případě nový rozměr. Zkrátka a dobře, Clooney ukázal, že není žádný dívčí idol s trvanlivostí do příštího léta, ale v módě ženského vkusu bude kralovat stejně jako řetízková kabelka značky Chanel.

Stejně jako na nejžádanější kabelku Birkin, i na něj ženy čekají frontu (i představitelka Brigit Jonesové ho po rozchodu stalkovala několik dní v autě před jeho domem). Jeden z důvodů, proč tolik přitahuje ženy, je totiž....

1) jeho NEPOLAPITELNOST

Do manželství s právničkou Amal Alamuddin vydržel v jednom vztahu maximálně dva roky. Byl to nejslavnější starý mládenec Hollywoodu, o kterém věděla i vaše babička. Touha napravovat nevycválané muže je přece ženskou specialitou.

2. SEXY ŠEDINY

On je důvod, proč se nebarvit. Dokud totiž Clooney neměl šediny, byl to jen ten sexy týpek z televize. Takhle se ovšem z krasavce proměnil v sexy muže se zkušenostmi. Stříbro v jeho černočerných vlasech jako by dokazovalo punc kvality, která slibuje muže v nejlepších letech. Šediny rovnají se mužská vyzrálost, která vás s malým fakanem neopustí ve chvíli, kdy jeho šéf zaměstná sexy dvacítku.

3) OČI

3) POHLED

Ten slIbuje VŠECHNO, co si ženská může přát. Je trochu arogantní a svleče vás pohledem za pár sekund.

4) TAJUPLNÝ ÚSMĚV

Nesměje se jako nevycválaný blbeček u piva. On se pousměje a to stačí. Absence plných smyslných rtů, které automaticky přiřazujeme sexuálním mlátičkám, je plus.

5) ELEGANCE

Jeho šediny a look gentlemana s pohledem, který prozrazuje, co by s vámi rád dělal, jsou tak klasické, až zavánějí elegancí. A navíc... málokdy ho uvidíte jinak než v obleku.

6) DOPŘÁVÁ ŽENĚ POCIT, ŽE JE JEDINÁ

Muži, kteří se rádi obklopují ženami, moc dobře vědí, jak na ně. Když mluví se ženou, vždycky se jí dívá do očí a sleduje její rty. A snad i poslouchá. A to je to nejdůležitější.

7) MÁ RÁD ŽENY

Nejen jako objekty, ale miluje je i jako své kamarádky. Jeho nejlepší přítelkyní není nikdo jiný než Julie Roberts.

8) VZAL SI TU JEDINOU

Clooneyho první sňatek v osmdesátých letech prý zapříčinil to, že už si nikdy žádnou ženu nechtěl vzít. Pak přišla chytrá a krásná obhájkyně lidských práv. A stalo se to. On má oči jen pro ni a ještě jí děkuje během každé děkovné řeči. Zamilovaný muž je silné afrodiziakum.

9) JE NADĚJÍ, ŽE I VÁŠ PŘÍTEL DOZRAJE DO SEXSYMBOLU

Protože i George Clooney kdysi vypadal takhle...

George Clooneyho uvidíte na Prima love tuto neděli ve 20.15 ve filmu Děti moje!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.