Seriály a filmy

17. července 2014 22:00

Petra Kloidová

9 esencí, které musí mít každá romantická komedie ze střední

Nenávidí se, ale momentálně se potřebují. O tom je romantická komedie Šílená jízda, kterou uvidíte na Prima love v pátek ve 20.15. S oběma protagonisty se rozejde jejich středoškolská láska a oni je potřebují donutit žárlit. Střední škola je plná takových příběhů, znáte ty nejlepší?

Šílenou jízdu uvidíte ve 20.15 na Prima love. Nicole si může nápadníky vybírat, ale ten, který se jí líbí, už má jinou. Na vytouženém rande se nakonec ocitne se svým, poněkud podivínským, sousedem. Nicole a Chase jsou dva sousedé, kteří se nemají příliš v lásce. Jeden je opakem toho druhého. To se ale změní v den, kdy je Nicole odvržena svým přítelem a kdy Chase dostává od své přítelky ně kopačky. S velkou neochotou spolu naplánují, kterak vítězně proplout minovým polem středoškolských lásek. Jejich plán zní: Vzbudit touhu a žárlivost u svých bývalých protějšků a tak je získat zpět. Ale uprostřed všeho toho plánování Nicole a Chase zjišťují, že ten, po kterém touží, není zase až tak daleko.

Jak to dopadne? To uvidíte v pátek na Prima love!

Střední škola je však hybatelem dějů těch nejlepších romantických komedií, které znáte. A že jich znáte: Pomáda, Deset důvodů, proč tě nenávidím, Prci, prci, prcičky a další a další. Všechny ale jedno spojuje...A my vám teď ukážeme, co.

1) Fotbalisti a to úplně blbí

Nosí sportovního bombera, jejich slovní zásoba je poměrně omezená a vždycky chodí s největšíma kočkama z celé školy. Většinou nedělají hezké věci ostatním.

2) Manipulátorky.

Které umí zahýbat dějem. A kolikrát svým tělem. Vzpomínáte na Velmi nebezpečné známosti?

3) Ošklivka

Většina školy neví, že existuje. S největší pravděpodobností neví, co je to móda. Miluje knížky, feministickou literaturu a nemá žádné sebevědomí. V "hardcore" verzích romantických komediích nosí rovnátka a nikdy se s nikým nelíbala.

4) Středoškolský krasavec

Většinou je to fotbalista, který má sice tu nejhezčí holku ze školy, ale také nejhloupější. Zpočátku je povrchní stejně jako jeho okolí, nicméně NĚCO ho donutí poznat i tu ošklivku, o kterou by si neopřel ani kolo.

5) Sázka

To něco je většinou sázka. Sbalit tu nejhorší kost z celé školy a udělat z ní královnu maturitního večírku, dostat její sestru konečně ven, anebo prostě do postele...

6) Bláznivá zamilovaná akce

Většinou i udělá ten fotbalista, který se během přítomnosti ošklivky promění v citlivého a chytrého kluka. A tenhle kluk se jí snaží dostat. Nejčastěji však naprosto zamilovaným gestem, kterému žádná neodolá.

7) Makeover ošklivky

Nebo-li předělávka. Ošklivce rozpustí vlasy z upjatého culíku, oblečou ji do šatu, dají podpatky a pohádková láska s blbým fotbalistou je na světě.

8) Prozrazení

Když si většina filmových postav nechává své deníky rozevřené na posteli s podorbným výčtem seznamu kroků, jak sbalit tu nejošklivější krásku na celé škole, není se čemu divit...A láskybol je na světě.

9) Usmíření

Jenže každá velká láska hory přenáší, a tak se ti dva prostě dají dohromady tak jako tak.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.