8 věcí, které nevíte o Thomasi Gibsonovi z Myšlenek zločince!

Je statný a rozhodný. Ve speciální jednotce FBI má hlavní slovo. Aarona Hotchnera ztvárňuje už jedenáct let Thomas Gibson. Pojďte se o tomto muži dozvědět něco víc, než je jen to, že je to muž bez emocí.

Co uvidíte v pondělním premiérovém dílu Myšlenek zločince? 10. řada nabízí dalšího zločince, který vypadá na masového vraha. Nic však není jisté, a tak se speciální jednotka vydává do Wisconsinu, protože místní kriminalisté pochopili, že se možná jedná o daleko větší případ, než se na první pohled může zdát.

Ve Wisconsinu došlo ke třem vraždám žen. Byly zabity stejným způsobem, ale zdánlivě neměly nic společného. Agenti musejí nejprve najít spojení mezi oběťmi. To, zda se jim to povede, zjistíte už během pondělního večera na Prima love ve 20.15.

Muž bez emocí?

Poslední slovo ve speciální jednotce má vždy Aaron Hitchner, kterého ztvárňuje Thomas Gibson. Aaron je šéf skupiny, který byl v dětství sám zneužívaný, proto se vydal na cestu zákona. Před svými kolegy se snaží hrát na neosobní strunu, nedává najevo emoce. Svou práci miluje a to mu kazí veškerý osobní život – jednou byl ženatý, ale jeho manželka od něj odešla kvůli tomu, že dával přednost práci. Mají spolu syna Jacka.

Herec Thomas Gibson hraje už od devíti let a kromě seriálů jste ho mohli potkat i na Broadwayi. Tady máte osm věcí, co o Thomasovi nevíte:

1) Společně s Shemarem Moorem (Derek Morgan) patří mezi herce, kteří hrají v Myšlenách zločince nejdéle. Mají za sebou 248 epizod.

2) Thomase Gibsona si můžete pamatovat i ze seriálu Chicago Hope. Hrál postavu Daniela Nylanda.

3) Je to vášnivý a úspěšný golfista.

4) Byl nominován na Zlaté glóby za roli Grega Montgomeryho v televizní sérii Dharma a Greg.

5) Na Brodwayi hrál v hrách od Shakespeara a Tennessee Williamse.

6) Gibson zrežíroval dokonce 4 díly Myšlenek zločince.

7) Thomas vystudoval jednu z nejlepších škol herectví The Jullian school.

8) Svou manželku potkal v Paříži, vzali se v roce 1993 a mají spolu 3 děti.

Myšleny zločince uvidíte na Prima love už v pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.