5 osudových katastrof, které přežila Meredith z Chirurgů

Každé pondělí v 15.35 můžete sledovat jeden z nejúspěšnějších amerických seriálů vůbec – Chirurgové. Ten se pyšní velice lidskými hlavními představiteli a odvážnou dramatickou linkou. Hlavní představitelka Meredith si toho už zažila opravdu hodně. Podívejte se na náš výběr!

Co uvidíte v pondělním dílu Chirurgů?

Doktorka Baileyová se chová poněkud nesoustředěně a její okolí si toho začíná všímat. Richard nechce vstát z postele a donutí ho až zranění pacientky z vedlejšího pokoje, které zachrání život. Meredith se snaží vyrobit umělá játra na 3D tiskárně, ale Cristina ji momentálně potřebuje víc, protože jejímu dětskému pacientovi kolabuje srdce…

Zkrátka, zase pořádně napraný den u Chirurgů, kteří se mohou pyšnit jednou z nejdůležitějších mocí, jež televize může mít – vyvolávat u fanoušků seriálů obrovské emoce. Většina překvapivých kroků televizního seriálu nezůstane bez komentáře. Fanoušci a fanynky pláčou a hádají se na sociálních sítích.

Třeba u takové Meredith, hlavní představitelky, se toho stalo opravdu hodně. I Meredith sama má ze sebe občas pocit, že je zosobněná katastrofa. V životě se jí toho přihodilo už mnoho.

1) Držela bombu v těle pacienta, když ji pustila, vybuchla

V druhé řadě v epizodě číslo šestnáct jsme opravdu netušili, jestli se mladé Meredith podaří přežít zrovna takovýto kousek.

2) Když vybrala sebe, aby zemřela

Vdovec, jehož žena zemřela v nemocnici Seattlu, chce zastřelit Richarda, Dereka a její sestru Lexie, za údajně špatnou péči. Meredith ho nasměruje na sebe. Díl se natočil v šesté řadě, všechno můžete vidět ve čtyřiadvacátém dílu.

3) Když se málem utopila

Velice emotivní díl, který končil tuto scénou. Žádný fanoušek tehdy netušil, co se děje. Šestnáctý díl najdete ve třetí řadě seriálu.

4) Když se potká se lvem ve městě

Na jednu stranu zajímavý nápad v seriálu, na druhou stranu – vy sami byste nejspíš ve městě také tuto kočkovitou šelmu potkat nechtěli. Osmý díl osmé série byl opravdu výživný.

5) Když se letadlo zřítí

Meredith s ostatními rezidenty letí do jiné nemocnice a jejich letadlo se zřítí. Její mladší sestra Lexie zemře na místě, Arizona má otřesné zranění nohy a ostatní její kolegové utrpí vážná zranění. Na Meredith v ten moment je, aby všechno ustála i psychicky. Díl jste mohli vidět v osmé epizodě, čtyřiadvacátém díle.

Seriál Chirurgové můžete sledovat každý týden v pondělí v 15.25!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.