5 novinek v druhé řadě Sherlocka Holmese!

Konečně se fanoušci newyorského Sherlocka dočkali pokračování seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté. Prima love uvede druhou řadu již tuto středu ve 20.15. Co vás čeká a nemine s novým Sherlockem? Budou to zásadní novinky...

Ve druhé sérii se dvojice neobvyklých, ale o to schopnějších vyšetřovatelů zaplete s precizně vypočítanou vraždou známého matematika, únikem tajných informací, mrtvým příznivcem S&M, temným podsvětím mafie, miliardářem se zabitou snoubenkou nebo tělem napěchovaným v sudu. Ale to není všechno. Sherlock začne už v prvním díle naprosto nezvykle!

Podívejte se na to, co vás v nové řadě čeká!

1) Sherlock se vrací na místo činu. Tedy spíše do své rodné domoviny, Londýna. Celá první série se totiž odehrávala v New Yorku, kde měl Sherlock spoustu příležitostí zabořit svůj vychytralý nosánek do bílého sněhu. Kromě toho je to i pozitivní znamení pro další potencionální fanoušky Sherlocka, kterým vadí, že se tento detektiv příliš odklání od své předlohy. Měli by se začít dívat.

2) Fanoušci bratří Holmesů se můžou těšit na Mycrofta v podání britského herce Rhyse Ifanse.

3) Na scéně se také objeví inspektor Lestrade či Holmesův otec, který se v moderních adaptacích objeví vůbec poprvé. Bude zajímavé, co se bude dít ve vztahu Sherlocka s jeho otcem. Vztah to totiž, jak to tak mezi otcem a synem bývá, nebude vůbec bezproblémový.

4) Sherlock začne tak trochu "viset" na Watsonové. Watsonová se stane alfou a omegou jeho práce. Začne ji zaučovat do detektivní práce. A konečně budeme odkrývat i to, proč se z uznávané chiruržky stala dr. Watsonová s Sherlockem Holmesem na krku.

5) V seriálu se objeví i Sherlockův bratr Mycroft, který se bude snažit Watsonovou dostat do postele!

Podívejte se na Sherlocka Holmese: Jak prosté už tuto středu ve 20.15 na Prima love!

Poznejte osudovou ženu Sherlocka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.