Soutěž

7. září 2016 22:00

Petra Kloidová

5 holčičích akcí, na kterých drinky zásadně nesmí chybět!

Ať už jste znalé hostitelky, nebo plánujete párty poprvé, pamatujte na to, aby vaše akce byla nezapomenutelná. Nakupte Frisco drinky a popusťte uzdu fantazii!

Když chcete připravit akci, jakou kámošky ještě nezažily, zkuste vybrat atraktívní téma, které vaší akci dá ten správný náboj. Můžete vyzkoušet třeba naše inspirace.

1) Domácí kino

To už je podzim? Rozjasněte ho s Frisco drinkem! Venku možná už není tak krásně, tak pozvěte své holky a připravte pro ně stylový filmový zážitek!

2) Zkrášlovací večírek

Holky milujou šminky! Co třeba překvapit skvělým kosmetickým salónem přímo u sebe doma? Užijete si Frisco párty a ještě si uděláte nehty!

3) Frisco bazárek

Je čas provětrat šatník! Zorganizujte pro holky stylový domácí bazárek. Kdy jindy se vám na párty podaří vyměnit pár módních kousků?

4) Karaoke párty

Zpíváte ve sprše? Není se za co stydět! Uspořádejte doma karaoke párty a rozjeďte to s kámoškama ve velkém. Jestli nemáte mikrofon doma, použijte Frisco lahvičky ;)

Nechte fantazii utrhnout ze řetězu a připravte s Frisco drinkem pro holky něco nového!

Soutěž s Frisco drinkem o stylovou párty a poukázky na oblečení Reserved

Ukažte nám, jak to vypadá na vaší domácí párty s drinkem Frisco! Vyfoťte se a fotky nahrajte na Instagram s hashtagem #zittuchvili a označením @frisconight. Každý týden vybereme tu nejstylovější párty, jejíž hostitelka postoupí do finále a v říjnu vyhlásíme konečnou vítězku. Té připravíme stylovou párty se zásobou Frisco drinků, návštěvou vizážistky a poukázkou na oblečení Reserved v hodnotě 3 000 Kč. Ostatní tři finalistky si odnesou poukázky na 1 000 Kč a balení Frisco drinků.

První kolo (12.-25.9.) – vyhlášení 26.9

Druhé kolo (26.-2.10.) – vyhlášení 3.10.

Třetí kolo (3.10-9.10.) – vyhlášení 10.10.

Čtvrté kolo (10.-16.10.) – vyhlášení 17.10.

Finální vítěz: 24.10.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.