4 nejlepší královny kriminálek

Už několik týdnů jsou každý páteční večer na pořadu Zločiny ze sousedství, jež řeší dvě tuze schopné dámy – Annabeth Chase a Maureen Scofield. Nejsou však jediné expertky, které jdou zločincům po krku v seriálech na Prima Love. Udělejte si bleskový přehled některých dam, které rozhodně stojí za to.

Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love.

Kostem vládne Emily

Naprostým esem na poli kriminálek je bezesporu Emily Deschanel jako skvělá Temperance “”Kůstka” Brennan v seriálu Sběratelé kostí. Hlavní hvězda počinu, který s úspěchem brázdí televizní obrazovky už od roku 2005, přitom není ani klasická detektivka, ale geniální antropoložka.

Což, navíc v kombinaci s chemií, jež má Kůstka se svým “kolegou” agentem FBI Seeleym Boothem, dodává seriálu šťávu. Seeleyho i Kůstku můžete vídat v každý všední den na Prima Love.

Partačka od Sherlocka Holmese má grády

Další bezva dámou, která jde zločincům po krku je bezpochyby lékařka Joan Watson v podání Lucy Liu v seriálu Jak prosté. Watson jako parťačka další verze nejslavnějšího detektiva všech dob vzala dech i mnohým škarohlídům, kteří nevěřili, že postava Watsona může projít tak razantní proměnou a neztratit šmrnc.

Na Prima Love už ve středu večer frčí čtvrtá série, v níž hrají Joan Watson a Sherlock Holmes hlavní roli.

Kámošky, co bez sebe nedají ani ránu

Že nelze pracovat s nejlepší kámoškou? Tak tenhle názor spolehlivě vyvrací patoložka Maura Isles a vyšetřovatelka Jane Rizzoli. Obě hrdinky seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně jsou nerozlučné v práci i v soukromí.

Na obou frontách jim to klape náramně a ještě jsou opravdu zábavné! Jane (Angie Harmon) a Mauře (Sasha Alexander) patří na Prima Love čtvrteční večery.

Chce pomstít snoubence

A teď jdeme na vážnější notu. Tragický obrat v životě hlavní hrdinky byl počátkem seriálu Ve službách CIA, který můžete vídat každou sobotu. Charlie Tucker, již ztvárnila Katherine Heigl, totiž během bombového atentátu přišla o snoubence.

Jejím cílem je dopadnout strůjce atentátu a pomstít smrt svého přítele. Navíc se ale musí vypořádat i s depresemi, které jí řádně komplikují život. Charlie navíc nespolupracuje s nikým menším než prezidentkou USA Constance Paytonovou, kterou hraje Alfre Woodard.

Co čeká Annnabeth a Maureen?

A na závěr ochutnávka případu, který v pátek budou řešit Annabeth a Maureen v Zločinech ze sousedství. Je to pořádně podivná vražda! Středem nového případu je totiž žena, která chladnokrevně ubodala manžela a tvrdí, že jí vraždu našeptal Bůh.

Neměla však úplně jiný motiv vraždy?

Uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love v dalším dílu seriálu Zločiny ze sousedství.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.