3 zásadní momenty seriálu – Sherlock Holmes finišuje třetí řadu

Již ve středu 25. května uvidíte poslední díl třetí řady Sherlocka Holmese: Jak prosté. Seriál můžete sledovat každou středu ve 20.15 na Prima love.

Byly doby, kdy nad pojetím Sherlocka zdvihali někteří fanoušci kultovního detektiva oči v sloup a prorokovali mu špatnou a krátkou budoucnost. A ejhle, nekonvenční pojetí zapůsobilo a Sherlock nikoliv s Watsonem, ale s Watsonovou po boku brázdí televizní vody už několik let.

Nedávno CBS schválila 5. řadu seriálu, na Prima love aktuálně finišuje třetí. Pojďme si zrekapitulovat pár postav a momentů.

Třetí do party

Bezpochyby největším překvapením trojky bylo, že do seriálu přibyla i třetí hlavní postava – krutým zážitkem z minulosti stíhaná Britka Kitty Winter (Ophelia Lovibond). Ta se stala parťačkou, chráněnkou – a nakonec i mstitelkou. V průběhu řady sice zmizela, ale kdo ví, zda se ještě nevrátí?

Velká ztráta

Bolestivá osobní zápletka se během třetí řady nevyhnula ani Joan Watson. Její přítel Andrew (Raza Jaffrey) byl totiž zavražděn… Na svědomí ho má Elana March, která se snažila zabít Joan. Zdá se nicméně, že Elanu nakonec (definitivně) vyřadila ze hry osudová žena Sherlocka Holmese – Jamie Moriarty. Překvapení, překvapení.

Stíny minulosti

V klidu ovšem nebyl a není ani sám Sherlock. V této řadě čelil vlastní minulosti například v případu, kdy se stal podezřelým z vraždy nevinné ženy. Zločin měl spáchat v rauši... A s přízraky své někdejší drogové závislosti se bude potýkat i v samém závěru série.

Co ho čeká?

Sherlock Holmes: Jak prosté uvidíte už ve středu od 20.15 na Prima love

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.