3 seriáloví závisláci včetně nového dr. Rushe

Sexy doktor a pořádný floutek, to je William Rush, který léčí bohaté, aby si sám mohl trochu přihnout (nebo čichnout). Připomeňte si další seriálové týpky, které můžete vídat na Prima love, a u nichž se snoubí obrovský talent se slabostí pro omamné látky. Rushe můžete sledovat každý pátek na Love

Další díl seriálu Rush uvidíte v pátek od 22.20 na Prima love.

O průšvih si opět koleduje William Rush. Neodolá nabídce a na párty do sebe kopne extrémně silnou drogu. Jenže ouha – následně se musí zúčastnit náročné operace. A ne jako ten, kdo leží na operačním stole.

Spencer Reid

Tohle je trochu zvláštní případ. Geniální agent ze speciálního vyšetřovacího týmu v Myšlenkách zločince, pěkný, byť zvláštní chlapík – a (dočasný) závislák na droze proti bolesti Dilaudid. Spencer si přitom závislost vypěstoval velice nešťastným způsobem v podstatě během „práce“.

Schizofrenní zabiják Tobias Hankel v působivém podání Jamese van der Beeka (Dawsonův svět) ho totiž po celé dva dny mučil a dopoval právě touto drogou. Spencerovo podivné chování nicméně později neušlo ostražitým kolegům a skončil na odvykačce. Charismatického Reida můžete na Prima love vídat každé pondělí.

Sherlocku, Sherlocku

To slavný Sherlock Holmes v podání Jonnyho Lee Millera si svého času hojně dopřával heroin. A samozřejmě mu to vůbec nesvědčilo, takže závislost přeťala jeho úspěšnou kariéru. A nový život a praxi v New Yorku odstartoval právě po odvykačce.

Stín závislosti se s ikonickou popkulturní postavou táhne už od jejích samotných literárních počátků. Sám sir Artur Conan Doyle totiž svému nejslavnějšímu hrdinovi přisoudil slabost pro kokain, morfium i opium.

Sebstruktivní doktor

Třetí přírůstek ke slavným závislákům, zmíněný Rush, krmí své sebedestruktivní choutky díky tučným honorářům od celebrit, kterým zaručuje diskrétnost. Zatím funguje, ale nepřekročí tentokrát už všechny meze?

Seriál Rush uvidíte v pátek od 22.20 na Prima lLove.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.