13 důvodů, proč byl Petrofsky pro Carrie špatnou volbou

Sex ve městě v pátek na Prima love ve 22.20 ukáže, jak svět Carrie a jejích kamarádek dopadne. Sex ve měste je takový fenomén, že všichni víme, kdo na pomyslném bílém koni (nebo spíše typicky pro něj: v černé limuzíně) přijede. Carrie si však bude muset projít vztahem s Rusem v Paříži...

Jak to tak v životě bývá, i Aleksander Petrovsky byl pro Carrie Bradshaw zpočátku jen krásné sexy rozptýlení s mužem, jenž umí perfektní palačinky a ve světě umění patří k jedněm z nejlepších. Všechny tyto superlativy si vybírají daň, která komplikuje život žen, jež mají tu odvahu pokusit se s tak charismatickou osobností žít. Pokud by mělo jít jen o charisma, svět by byl pro Carrie o dost jednodušší, ale Aleksander už má dávno svůj život, do kterého Carrie s láskou pozval. Na rozdíl od Božského ji přivítal ve svém životě s otevřenou náručí, ale ne s myšlenkami, které by ho donutily dělat životní kompromisy.

Že je Aleksander špatnou volbou, bylo trochu jasné už od začátku. Ptaly jsme se samy sebe, může být Carrie s někým takovým? Podívejte se na ty nejjasnější indicie:

1) Petrovsky je prostě příliš starý. I když, jak říká Samantha: "Padesát. To je dobrej věk, už to není éro a umí používat péro." Jenže Carrie by se s ním za chvíli dočkala jen předčítání básní, sezení u krbu a na noční život New Yorku by mohla zapomenout.

2) Nemá rád její kamarádky. Když váš přítel nemá rád vaše kamarádky, které pro vás znamenají všechno, protože to ony při vás stály celý život, je to... no, minimálně pěkně blbý.

3) Rozdílné národnosti Američanky a starosvětského Rusa se projevovaly na každém kroku. Aleksander někdy ani nerozuměl tomu, co Carrie říkala. Jediné, co měli ti dva společného, byla láska. Ta v praktickém životě však často nestačí...

4) Jeho minulost skrývá nepěkně velká čísla žen, která má ve svém notýsku. Aleksander byl slavným návštěvníkem pop-artového doupěte neřesti Andyho Warhola, Studia 54. Být jen další z mnoha, to není pro každou ženu.

5) Petrovsky nechtěl děti. V Paříži už měl jednu rozmazlenou dceru a podstoupil nevratnou vasektomii. Carrie tak postavil před situaci, kdy se musela rozhodnout, jestli pro ni život bez šance mít děti stojí za to.

6) Carrie se mezi jeho přátele z uměleckého prostředí jako novinářka píšící články o sexu příliš nehodila. A oni ji brali jen jako další přítelkyni velkého Aleksandera Petrovského.

7) Když se Carrie rozhodla opustit kvůli němu New York, neudělal nic pro to, aby jí život v novém světě, v Evropě, v Pařiži ulehčil. Nechával ji stále jen samotnou.

8) Jeho představa společně stráveného času byla tak starosvětsky romantická, až to s rodilou Američankou Carrie vysloveně seklo. Předčítal jí básně a večery trávili u krbu. Carrie na svoji roli lvice salónů naprosto zapomněla.

9) Spontánní věci musela dělat vždycky jen Carrie. Aleksander jí pouze dovolil vstoupit do jeho dobrodružného světa dobře situovaného umělce.

10) Kolikrát to vypadalo, že si daleko více rozuměl s ženami, které byly stejně staré. Třeba jako se šéfkou Carrie z Vogue.

11) Pokud šlo o jeho kariéru, vše muselo jít stranou. Dokonce i Carrie.

12) Jako Rus žijící ve Francii byl také tak trochu arogantní. Co si budeme povídat...

13) Petrovsky Carrie uhodil. To by se takovému gentlemanovi (ani jakémukoliv jinému muži) stávat rozhodně nemělo. Je to neodpustitelné.

Sledujte, jak dopadne Sex ve městě a kdo přijde Carrie zachránit do Paříže! V pátek ve 22.20 na Prima love

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.