11. řadu uvidíte v neděli. Oživte si 3 názory na život od Chirurgů

V neděli na Prima Love po hlavní filmu uvidíte premiérovou řadu Chirurgů. 11. řada bude řešit téma, jak se obejít bez nejlepší přítelkyně. Chiruržka Cristina odešla, Meredith ztratila přítelkyni a celý tým se musí vypořádat s novou posilou.

Ruce, které pevně rozhodují o životě a smrti, jsou vedeny Chirurgy, kteří často bojují sami se sebou a svým vlastním životem. Stejně jako my ostatní. Meredith, jedna z hlavních postav seriálu, přichází s postřehy, které věrně popisují naše životy...

Chirurgové patří mezi jeden z nejdéle se vysílajících seriálů za posledních deset let, v Americe se právě odehrává desátá řada, napovídající o dalším vývoji hlavních postav, kterými zmítá tvrdá praxe jménem život. Na Prima love je vídáte každou neděli po desáté hodině. A teď se můžete těšit na 11. řadu seriálu, jenž slaví už tolik let světové úspěchy.

Na první pohled by se určitě mohlo zdát, že osudy chirurgů jsou na naše české poměry trochu přemrštěné, tak jak se Americe líbí. Ale copak neumíráme? Neumírají nám partneři? Nepodvádějí nás? Nepodvádíme my sami? Neřešíme svá vlastní přátelství? Vězte, že Meredithina zamyšlení nad určitými životními situacemi praxe prověřila dostatečně...

O důvěře

Jedna z nejtěžších věcí, kterou se musíme naučit využívat správně. Někdo důvěřuje příliš, jiný vůbec. Všem nám to komplikuje životy. A naprosto zbytečně – protože kdy si konečně uvědomíme, že bez důvěry neexistují vztahy?

Důvěrnost je tříslabičné slovo pro “Tady je moje srdce a duše. Prosím rozemelte je do hamburgrů a vychutnávejte.” Je žádaná a obávaná, nesnadná v životě a zároveň nepostradatelná, říká blonďatá chiruržka a dodává, že některým věcem neutečeme.

Foto: TV Prima

O potřebě bolesti v životě

Říká se, že potřebujeme zažít aboslutní temnotu, abychom mohli znovu vidět hvězdy. Někdy se zdá, že způsobovat si bolest je naším koníčkem. Ubližujeme si často a naprosto vědomě, ale kolikrát jsou temné doby našich životů přesně to, co potřebujeme: "Jestli je život už tak dost těžký, proč si potom sami přiděláváme další problémy? Proč máme tu potřebu zmáčknout sebedestrukční tlačítko? Možná, že máme rádi bolest. Možná je to naše přirozenost… Protože bez ní bychom neměli ten pravý pocit. Proč se pořád mlátím do hlavy kladivem? Protože je to tak bezva pocit, když přestanu?

Foto: TV Prima

O dospělosti

Ať chceme, nebo nechceme, dospělost jde ruku v ruce se zodpovědností. Většina z nás vyhlíží pouze dospělost. Zodpovědnost za náš vlastní život si nepřipouštíme. Meredith vzpomíná na vnímání dospělosti různou optikou: "Pamatujete, když jste byli děti a vaší největší starostí bylo, jestli dostanete kolo k narozeninám nebo jestli k snídani budou oblíbené sušenky? Být dospělý znamená úplný opak. Vážně to nejsou jen skvělé boty a úžasný sex a že vám rodiče nemluví do toho, co děláte.

Dospělost je zodpovědnost. Je to vážně otrava. Dospělí musí pořád někde být a něco dělat, vydělávat na živobytí a platit nájem. Ale stejně, dospělost má své výhody. Tím chci říct, že ty boty, ten sex, že rodiče nejsou nablízku a neříkají vám, co máte dělat to je zatraceně dobrá věc."

Sledujte Chirurgy a jejich 11. řadu už v neděli po desáté večer!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.