11 let s Chirurgy. Kdo odpadl, kdo vydržel?

Úctyhodných 11 let se na obrazovkách drží Chirurgové. Za tu dobu (někteří) hlavní hrdinové přežili řadu profesních i osobních dramat. A někteří ne… Další díl seriálu Chirurgové můžete vidět v neděli po desáté večer na Prima Love.

Odpadla Katherine i Sandra

Tak dlouhá záležitost není pro každého a například Katherie Heigl (Izzie), Sandra Oh (Christina) či T. R. Knight (George) z lodi vystoupili a začali lovit v jiných vodách. Jistý trojlístek, který v neděli večer uvidíte, však vydržel 11 řad. A někteří se chystají i na další.

Žena, která má nervy z oceli

První je samozřejmě hlavní hrdinka seriálu Meredith Grey v podání Ellen Pompeo. Nezničitelná Meredith se srdcem ze zlata a nervy z oceli, prožila řadu dramat, zranění, smrtí svých blízkých a v podstatě i svou vlastní, neb se v třetí řadě málem utopila. Jede však dál. A to není nadsázka, sama Pompeo se nedávno pro Vanity Fair vyjádřila, že v Chirurzích, kteří jsou stále velmi populární, hodlá zůstat, dokud to půjde.

Důvody má pro to minimálně dva. Jednak podle svých slov už ve 33, tedy v době, kdy seriál začal, věděla, že v Hollywoodu má spoustu mladší konkurence, druhak se jí Chirurgové i královsky vyplácejí. V současnosti šestačtyřicetiletá Pompeo totiž patří k nejbohatším televizním herečkám.

Osudová láska s dramatickou tečkou

Dalším “držákem” byl partner Meredith Derek Shepherd, tedy konkrétně jeho představitel Patrick Dempsey. V nedělním díle ho opět uvidíte, nicméně jak známo, právě v 11. sérii se Dempsey rozhodl s účinkováním v Chirurzích praštit a vrhl se na film. Stal se totiž novou láskou Bridget Jonesové v třetím pokračování patálií oblíbené britské hrdinky. I tak ale zůstal pěkně dlouho, takže klobouk dolů!

Další, kdo opravdu neodchází

Narozdíl od Patricka ovšem patrně nehodlá dát seriálu vale další mužská veteránská postava – Alex Karev. Jeho představitel Justin Chambers o výpovědi nemluví a autorka Shonda Rhimes mu tak (při)píše další osudy v téhle úspěšné a nadupané doktorské záležitosti. Tak snad to všechno přežije.

Nepříjemné odhalení

O dramatech se nicméně zpočátku nepsalo pro nic za nic. V nedělním díle je jich další nálož. Jedno velmi nepříjemné odhalení čeká například April a Jacksona…

O co se jedná, uvidíte v neděli po desáté večerní na Prima Love v dalším dílu seriálu Chirurgové.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.