11 let s Chirurgy. Kdo odpadl, kdo vydržel?

Úctyhodných 11 let se na obrazovkách drží Chirurgové. Za tu dobu (někteří) hlavní hrdinové přežili řadu profesních i osobních dramat. A někteří ne… Další díl seriálu Chirurgové můžete vidět v neděli po desáté večer na Prima Love.

Odpadla Katherine i Sandra

Tak dlouhá záležitost není pro každého a například Katherie Heigl (Izzie), Sandra Oh (Christina) či T. R. Knight (George) z lodi vystoupili a začali lovit v jiných vodách. Jistý trojlístek, který v neděli večer uvidíte, však vydržel 11 řad. A někteří se chystají i na další.

Žena, která má nervy z oceli

První je samozřejmě hlavní hrdinka seriálu Meredith Grey v podání Ellen Pompeo. Nezničitelná Meredith se srdcem ze zlata a nervy z oceli, prožila řadu dramat, zranění, smrtí svých blízkých a v podstatě i svou vlastní, neb se v třetí řadě málem utopila. Jede však dál. A to není nadsázka, sama Pompeo se nedávno pro Vanity Fair vyjádřila, že v Chirurzích, kteří jsou stále velmi populární, hodlá zůstat, dokud to půjde.

Důvody má pro to minimálně dva. Jednak podle svých slov už ve 33, tedy v době, kdy seriál začal, věděla, že v Hollywoodu má spoustu mladší konkurence, druhak se jí Chirurgové i královsky vyplácejí. V současnosti šestačtyřicetiletá Pompeo totiž patří k nejbohatším televizním herečkám.

Osudová láska s dramatickou tečkou

Dalším “držákem” byl partner Meredith Derek Shepherd, tedy konkrétně jeho představitel Patrick Dempsey. V nedělním díle ho opět uvidíte, nicméně jak známo, právě v 11. sérii se Dempsey rozhodl s účinkováním v Chirurzích praštit a vrhl se na film. Stal se totiž novou láskou Bridget Jonesové v třetím pokračování patálií oblíbené britské hrdinky. I tak ale zůstal pěkně dlouho, takže klobouk dolů!

Další, kdo opravdu neodchází

Narozdíl od Patricka ovšem patrně nehodlá dát seriálu vale další mužská veteránská postava – Alex Karev. Jeho představitel Justin Chambers o výpovědi nemluví a autorka Shonda Rhimes mu tak (při)píše další osudy v téhle úspěšné a nadupané doktorské záležitosti. Tak snad to všechno přežije.

Nepříjemné odhalení

O dramatech se nicméně zpočátku nepsalo pro nic za nic. V nedělním díle je jich další nálož. Jedno velmi nepříjemné odhalení čeká například April a Jacksona…

O co se jedná, uvidíte v neděli po desáté večerní na Prima Love v dalším dílu seriálu Chirurgové.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.