10 věcí, které nevíte o nejslavnějších kamarádkách z New Yorku

Fenomén na pomezí devadesátých let a nového tisíciletí nás seznámil se čtveřicí třicetiletých dam, které žijí ve městě, které nikdy nespí. Na Prima love můžete Sex ve městě sledovat i tuto středu ve 22.20. A teď se podívejte do zákulisí tohoto fenoménu s námi.

Prima love momentálně uvádí druhou sérii, kdy se Carrie s panem Božským už bohužel poznali lépe. Carrie se však o Božském ve druhé řadě dozvídá více a více. Božský díky společnosti Carrie už přestává být obklopen pouze modelkami.

Miranda stále nosí ohavné šedivé kostýmky a plánuje si jednu jedinou noc s roztomilým barmanem... Šest let a šest sérií seriálu však nabízí několik zápletek, které byste nečekali. Přesně tak, jak je umí napsat jenom život (a šikovní scenáristé). Podívejte se pod pokličku natáčení seriálu, který proslavil taková módní jména, jako je Manolo Blahnik a Valentino.

1) Představitelka Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker, měla být bruneta. I samotná Sarah měla hnědé vlasy, ale producenti se těsně před první klapkou rozhodli z Carrie udělat blondýnu, protože tou byla v reálném životě i její stvořitelka, novinářka Candice Bushnell.

2) Seriál byl postaven na knize Candice Bushnell, která střádala všechny své články uveřejněné v novinách New York Observer.

3) Pamatujete na tu roztomilou sukýnku, kterou má Carrie na sobě během znělky? Stála pouhých pět dolarů.

4) Představitelka Mirandy je ve skutečnosti blondýna. Pro seriál se musela obarvit na zrz.

5) Sarah Jessica Parker měla jako jediná ve smlouvě, že nikdy nebude během scén zcela svlečená.

6) Představitelka Mirandy neměla nikdy propíchnuté uši. V seriálu a ve filmech tak nosí klipsy.

7) Pan Božský opravdu existuje. Předlohou pro něj byl bývalý přítel Candice Bushnell (chudák holka!:).

8) Samantha ve většině milostných scén, přestože byly natáčeny třeba jen do pasu, nosila podpatky. Proč? Protože opravdová Samantha by je nosila určitě!

9) V roce 2001 se Sarah Jessica Parker stala i producentkou seriálu.

10) Za každý díl Sarah pobírala tři miliony dolarů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 4. 2024

Berani, dnes se vám může přihodit nečekaná finanční událost. Možná budete stát s otevřenou obálkou v ruce a nebudete schopni slova. Ať už se jedná o nečekaný bonus, dárek nebo překvapivou dividendu z akcií, investujte peníze moudře. V poslední době jste utratili spoustu peněz a bylo by dobré, abyste začali doplňovat bankovní konto.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.