• Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym USA VI (2)
    Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym USA VI (2)
  • Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym USA VI (3)
    Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym USA VI (3)
  • Karolína, domácí kuchařka II (10)
    Karolína, domácí kuchařka II (10)
Tipy

1. epizoda

17.05.2018 – Gordon Ramsay se vydává do bostonské čtvrti North End, aby pomohl italské restauraci La Galleria 33. Vlastní ji dvě velmi odlišné sestry- Rita a Lisa, jejichž spolupráce nefunguje. Od otevření roku 2006 (inspirovány rodiči)... více
17.05.2018 – Gordon Ramsay se vydává do bostonské čtvrti North End, aby pomohl italské restauraci La Galleria 33. Vlastní ji dvě velmi odlišné sestry- Rita a Lisa, jejichž spolupráce nefunguje. Od otevření roku 2006 (inspirovány rodiči) se restaurace pořádně „nerozjela“, přestože vyzkoušely kde co. Nyní svalují vinu na vše možné a doufají, že jim Gordon pomůže. Personál si myslí, že za neúspěch mohou ony dvě, Lisa v práci pije, Rita kouří a je nepříjemná na okolí a obě se chovají neprofesionálně. Restaurace musí začít fungovat, jinak ji budou muset zavřít a o peníze přijdou kromě nich také rodiče, kteří do nich mnoho investovali. Gordon přichází a vyptává se sester na fungování restaurace, personálu a kuchaře Douga, který je exmanželem Rity. Není vyučený, vaří podle receptů otce dam, který ho zaučoval. Po rozhovoru s vedoucími si Gordon promluví se servírkou Sarou, poté si objedná jídlo- domácí noky, kuře Marsala, „telecí ráj“ a ravioly s mořskými plody. Seznámí se také s Petem- osobou na výpomoc, který především sklízí nádobí. Rita už ho jednou vyhodila, ale z lítosti ho zase přijala. Jak říká, neví proč ho tu má. Noky jsou rozmražené, masové kuličky tuhé a bez chuti. Telecí ráj vypadá a chutná spíše jako telecí peklo, ravioly jsou také rozmražené a nestojí za nic. Alespoň kuře Marsala je čerstvé, ale chuť je příšerná. Nakonec se ještě ptá na dezert- nabízí jen Tiramisu, které ale došlo. Gordon posílá Peta naproti ke konkurenci- k rodičům. Konečně tak dostane něco dobrého, za což je velmi vděčný. Nakonec všechny svolá, Dougovi kritizuje jídlo, ptá se na postupy, suroviny atd. Evidentně je Doug nemluvný a líný, proto se uchyluje k mraženým polotovarům. V jeho vaření není vidět žádná snaha, žádný zápal. Gordon odchází a vrací se večer, aby viděl, jak restaurace funguje v akci. V sobotní večer je tradičně plno, v kuchyni je ale naprosté ticho. Doug a asistenti nekomunikují, naví Gordon Douga přistihne, jak dává do pánve kuře, které spadlo na zem. Nevěří svým očím ani Dougově lhostejnosti. Rita nechápe, proč to dělá, prý je to poprvé. Jediné pozitivum kuchyně je to, že stíhá dodávat jídlo. Jeho kvalita je ale chabá a brzy se objevují první nespokojení hosté. Když chce někdo přivolat majitele, Rita a Lisa se hádají, kdo za nimi půjde. Rita se pak navíc velmi neprofesionálně hádá se zákazníky, že jídlo není studené. Přesto si obě nadále myslí, že je jídlo dobré. Gordon se vyptává dalších hostů a jde zkontrolovat sklad surovin. Nachází staré shnilé cibule, otevřené mrtvé špinavé mušle a zamražené těstoviny. Znovu majitelkám ukazuje, jak se u nich hospodaří. Lisa chce odejít, protože to prý nesnese, Gordon ji zastavuje před restaurací s tím, že pokud ona odejde, půjde on také. Tím a upoutávkou na pokračování dílu pořad končí. méně