Taneční romantiku Honey předvede Jessica Alba na Love

Americká romance Honey zasahuje do tanečního světa, který je plný soutěživosti. Když bojujete o život plný tance, který byste mohla prožít jako profesionální tanečnice, odmítnete nabídku, jež není z morálního hlediska tak úplně v pořádku? Podívejte se, jak to vyřeší Jessica Alba v neděli na Love.

Honey (rok uvedení 2003) je z filmů, které nemá cenu hodnotit podle obvyklých parametrů. Herecké výkony tu stojí a padají s nepopiratelným tanečním umění Jessicy Alby a příběh je do značné míry upozaděn choreografií tanečních scén a dobrou hudbou. Shrnuto podtrženo, na Honey se dobře kouká a dobře se poslouchá a nic víc od něj ani nebudete chtít.

Honey Daniels je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí tanec v místním centru pro mládež. Jejím snem je získat místo tanečnice v hudebním videu, což se jí opravdu záhy podaří. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který nejenže ji obsadí do jednoho ze svých videí, ale dokonce jí nabídne místo choreografky. Jak se ovšem brzy ukáže, jeho zájem o Honey není čistě profesionální. Na jednom večírku po ní opilý Michael vyjede a Honey jeho nabídku kvalitního sexu rázně odmítne. Tím se ovšem dostane na Michaelovu černou listinu a na její kariéru to má katastrofální dopad. Vypadá to, že všechny dveře do úspěšného světa profesionálního tance se jí najednou zabouchávají před nosem…

7 věcí, které o Honey nevíte:

Psa, kterého Jessica Alba ve filmu vlastní, si zahrál její vlastní pes jménem Sid.

Jessica Alba musela v rámci přípravy na snímek tvrdě trénovat. Denně celých pět hodin.

Do hlavní role byla původně vybrána R’n’B zpěvačka Aaliyah. Ta ovšem tragicky zahynula v létě roku 2001 na Bahamských ostrovech, kde natáčela svůj videoklip. Její letadlo se zřítilo krátce po startu a nikdo z lidí na palubě nehodu nepřežil.

Ve snímku si zahrála i slavná zpěvačka Missy Elliott, která zde ztvárnila samu sebe.

Benny, jeden z chlapců, které Honey v místním centru pro mládež učí tanec, povyrostl během natáčení o 5 centimetrů. V některých scénách proto musí stát s rozkročenýma nohama, aby rozdíl nebylo vidět.

V roce 2011 se Honey dočkala pokračování. Ve Velké Británii byla Honey 2 uvedena do kin, ve Spojených Státech šel film rovnou na DVD.

S rozpočtem pouhých 18 milionů dolarů se snímek stal jednoznačným kasovním úspěchem. Celosvětově vydělal téměř 60 milionů.

Honey uvidíte už v neděli na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.