Tady ho nepoznáte. Podívejte se na úplně první roli Pana Greye!

V padesáti odstínech šedi se ukázal jako nekompromisní milardář, který svádí boj nejen v byznysu. V neděli na Prima Love můžete vidět představitele Christiana Greye v jeho úplně první filmové roli. A garantujeme vám, že ho díky stydlivému pohledu vykuleného třiadvacátníka ani nepoznáte!

Dnes už má třiatřicetiletý představitel nejslavnějšího sexuálního uzurpátora, Jamie Dornan, odehráno leccos. Pravidelně ho můžete sledovat v úspěšném seriálu Fall, kde hraje výstavního zabijáckého psychopata, nemluvě o tom, že se přes celé léto a teplý podzim pohyboval po Praze, aby natočil snímek o atentátu na Heydricha.

Z mola do filmu

Čerstvý dvojnásobný otec se před hereckou kariérou živil jako jeden z nejúspěšnějších modelů na světě. Není tedy od věci, že právě na tomto pracovním poli si ho vybrala režisérka Sofia Copola (Ztraceno v překladu, Smrt panen), která s módním průmyslem koketuje už od mládí jako návrhářka, díky svému slavnému otci však nezapomíná ani na film. Z modela se tak před deseti lety stal začínající herec.

Sexy Švéd zaujal

Na Prima love uvidíte Jamieho Dornana už v neděli v jeho první roli jako okouzlujícího švédského vojáka a zároveň milence Marie Antoinetty ve stejnojmenném snímku. Jeho plachý pohled a drzá mluva těla vzbudila v divačkách zájem o to, kdo je ten vysoký Švéd, kterého klofla francouzská legenda.

Marie Antoinetta je přes obrovskou výpravu s dokonalými kostýmy (kostymérka za ně získala Oscara) introvertní film o "malých dějinách" jedné Rakušanky, která převrátila Francii naruby, proto tento snímek nezpůsobil komerční poprask. Pro budoucího pana Greye však znamenal důležitou zastávku v jeho kariéře.

Marii Antoinettu i s Jamiem Dornanem uvidíte v neděli ve 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.