Sherlock Holmes: Jak prosté chystá další řadu!

Sherlock Holmes se ve středu podívá na zoubek zdánlivě běžné službě, která se však patrně někomu stala osudnou. Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love. Fanoušci seriálu se však mohou těšit i na další pátou sérii.

25. března televizní kanál CBS oznámil seznam seriálů, které se dočkají pokračování. Show Elementary, kterou v českém znění znáte jako Sherlock Holmes: Jak prosté, do tohoto seznamu samozřejmě patřila. A není se čemu divit, protože tento Sherlock z New Yorku patří mezi oblíbené americké seriály i u kritiků.

Zatím však není jasné, co další bude dr. Watsonovou a jejího geniálního, ale trochu nesnesitelného kolegu čekat. V Americe právě běží čtvrtá řada, na Prima love uvidíte každou středu ve 20.15 českou premiéru třetí řady. Sherlocka Holmese bude následovat i sitcom 2 socky (2 Broke girls) nebo kriminálka Hawai 5-0.

Co uvidíte tuto středu?

Na silnici totiž leží tělo mladého muže, kterého zabila kola auta… Někdo ho prostě vědomě přejel a stopy Sherlocka zavedou do sídla taxislužby, jejíž systém je možná zneužíván ke zločinu… Jakými způsoby? Uvidíte už ve středu večer!

Další díl třetí řady seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 4. 2024

Berani, dnes se vám může přihodit nečekaná finanční událost. Možná budete stát s otevřenou obálkou v ruce a nebudete schopni slova. Ať už se jedná o nečekaný bonus, dárek nebo překvapivou dividendu z akcií, investujte peníze moudře. V poslední době jste utratili spoustu peněz a bylo by dobré, abyste začali doplňovat bankovní konto.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.