Shemar bez kalhot. Aneb vtipné zákulisí z natáčení Myšlenek zločince

Americký seriál Myšlenky zločince uvidíte na Prima love každé pondělí v hlavní vysílací čas. Pojďte se s námi podívat do zákulisí natáčení, kde uvidíte i takové perly, jako jsou mužské přípravy v kostymérně či sexidol Shemar Moore bez kalhot. Jen tak.

Co uvidíte v pondělí na Prima love ve 20.15?

Speciální jednotka FBI bude řešit další případ, na který si netroufne "obyčejná" policie z Atlanty. Policie přizve Útvar k vyšetřování nejasné smrti investigativního novináře, který byl několik dní pohřešován, a pak vběhl ve stavu nepochopitelného rozrušení pod auto.

Teorie, že za smrtí stojí jeho práce, padne, když je unesen a zavražděn kontroverzní entomolog. Těla obou mužů jsou poškrábaná a nesou stopy po kousnutí hmyzem. Zdá se, že by vraždy mohly mít nějakou souvislost s tajemnou nemocí morgellons...

Foto: CBS.com

Zákulisí natáčení s humorem

Na rozdíl od českých herců ti američtí už dávno propadli sociální síti Instagram, kam nahrávají svoje fotky ze soukromí, ale i z práce. Fanoušky tak informují prostřednictvím fotografií, co se v jejich životě momentálně děje nebo na co se mohou těšit. Jedna z nejaktivnějších hereček Myšlenek zločince, jež fotí momentky ze zákulisí natáčení, je Andrea Joy Cook. Andrea hraje vyšetřovatelku Jennifer a svoje kolegy rozhodně nešetří, takže na Instagramu najdete i hereckého kolegu Shemara Moora s kalhotami u kolen (neboli Bez kalhot, kam by mohl z fleku zaskočit za Channinga Tatuma), ale i další kolegy zachycené v roztodivných situacích. Herci momentálně natáčejí dvanáctou řadu seriálu a podle různých selfies si natáčení užívají jako tu první!

Podívejte se na ty nejveselejší momenty ze zákulisí:

Myšlenky zločince uvidíte každé pondělí ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.