Pokračování Bridget Jonesové má tři verze konce

Jak jsme vás už informovali, slavná představitelka single žen Bridget Jonesová se dočká třetího pokračování. Snímek je dotočený a proslýchá se, že jsou natočeny tři verze konce. O co přesně půjde?

Pokračování úspěšného Deníku Bridget Jonesové se bude jmenovat v anglickém znění "Bridget´s Jones baby" (v překladu Dítě Bridget Jonesové) a vedle hvězdy Renée Zellweger, která představuje už potřetí smolařku z Londýna, uvidíte i jejího filmového přítele Marka Darcyho (Colina Firtha).

Vypadá to tedy, že vybojovaný vztah Bridget a Marka vydržel i po druhém pokračování. Bridget má ve třetím dílu všechno, co si kdy mohla přát. Příjemného partnera, dobrou práci a relativně harmonický život (na Bridget Jonesovou, pochopitelně). Jedno jí však chybí. Ano, hádáte správně. Biologické hodiny tikají i ženě, která se v televizi pro děti zmínila o tom, "... že děti NAŠTĚSTÍ nemá". Bridget zkrátka chce dítě.

Bude Hugh Grant?

Zklamánímtřetího pokračování Bridget Jonesové však bude absence představitele Daniela Clevera. Herec Hugh Grant odmítl natáčení třetího pokračování, protože nebyl spokojený s kvalitou scénáře. To by ovšem nesměla být Bridget Jonesová, aby svůj život tak trochu nepopletla. I ve třetím díle tak počítejte s novým mužem. Úspěšný ředitel vydavatelství se ve filmu sice neukáže, ale v životě Bridget Jonesové se objeví další muž. Toho si zahraje Patrick Dempsey. A prý to bude pořádně vykutálený "všivák" se sexy vzhledem.

Patrick, který vloni odešel ze seriálu Chirurgové se s rolí pochlubil i na svém Instagramu:

Tři verze filmového konce

Jenom sám režisér ovšem bude znát úplný konec filmu. Jak to? Mluví se o tom, že Renée Zelwegger natočila tři konečné verze filmu. Peter Cattaneo pak vybere těsně před premiérou jednu z nich. Pro hvězdnou Renée tak bude také překvapením, jak její postava skončí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.