Myšlenky zločince "navštíví" týpek z Dextera!

Do Seattlu tentokrát vyrazí speciální tým těch nejlepších agentů. Co musí udělat? Chytit vrahouny, jak už to tak (alespoň v tomhle napínavém a temném seriálu) bývá. Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima love.

Co se stalo?

V Seattlu totiž kdosi zabíjí muže. Oběti se neznaly, každou poslal vrah na věčnost jiným způsobem. A jediné, co je spojuje je lokalita, kde pak všechny mrtvé někdo našel… Další krvavý oříšek k rozlousknutí!

Týpek z Dextera

A když jsme u těch krvavých záležitostí… Hostující hvězdičkou pondělního dílu bude Charles S. Lee známý ze seriálové hitovky Dexter, kterou můžete vídat na Prima Cool. Lee si zahrál Dexterova kolegu, forenzního analytika a svým způsobem úchyla Vince Masuku.

Tajní i mafiáni

Spolupracovníka hlavního hrdiny Lee ztvárnil i v dalším populárním seriálu Chuck. Krom toho se aktuálně čtyřiačtyřicetiletý herec jihokorejského původu objevil i jako Dr. Ba v Rodině Sopránů. A účinkoval také v několika dílech druhé řady Temného případu. Z filmů jste ho mohli vidět v hororu Nenarození nebo Stepfordských paničkách.

Co ho čeká v Myšlenkách zločince?

Uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.