Město lásky a sexu pohledem Carrie Bradshaw

Se Sexem ve městě se blížíme do finálního estetického orgasmu, který je zapříčiněn návštěvou Carrie v úžasné Paříži. Novinářka, která postavila celou svou kariéru na Sexu v New Yorku, tak opouští hnízdo, aby následovala svého Rusa. Jak budou vypadat první dny Američanky v Paříži?

Dnes uvidíte na Prima love 19. epizodu Sexu ve městě od 22.20. Vztah Carrie s ruským amantem je čím dál tím vážnější a vážnější. Aleksander jí nabídl cestu do Paříže, a to je přece cesta, která se neodmítá. Ale navždy? Carrie je zmatená a není se čemu divit. Má opustit všechno, co tak dlouho budovala? Byt, kde prožila několik lásek? A hlavně svoje kamarádky, které miluje ze všeho nejvíc? Carrie svoje rozhodnutí odkládá, dokud jí Rus neřekne větu, která ji nalomí: "Nežádám tě o to, aby ses stěhovala do vězení. Jde jen o Paříž." Krása Paříže ji láká stejně jako nedostupnost těch nejkrásnějších šatů, kterými by se v pařížských výlohách mohla nechat okouzlovat...

Jak bude vypadat Paříž očima Carrie? Kromě toho, že půjde o neodolatelnou kombinaci krásných šatů a koloritu Paříže, bude Carrie prožívat hodně perné chvilky. V tom jí nepomůže ani její přítel a umělec Aleksander Petrofsky.

Mám dvě lásky: svoji krajinu a Paříž.

Říká Josephine Baker. Paříž sází na první dojem, svojí krásou vás lapne a už nikdy nepustí. Její obětí se stala i ostřílená newyorská novinářka Carrie Bradshaw, když se poprvé před hotelem pořádně rozhlédla.

Jiná města jsou jiná města. Paříž je ale svět sám o sobě.Tvrdil Karel V. Možná tím myslel její krásu, potemnělé uličky, ušlechtilou architekturu a pomalu plynoucí život.

Paříž je všechno, čím budeš chtít. Můžeš se tam bavit, můžeš se tam nudit. Smát se, plakat. Můžeš tam dělat všechno, co tě dělá šťastným.

Takto mluvil o Paříži Chopin. I Carrie tam jednou za čas prožívala se svým Rusem pohádku. Procházky v chladném podzimu, který se pomalu, ale jistě mění ve vlezlou zimu, která nezahřeje.

Mezi Londýnem a Paříží je ten rozdíl, že Paříž je pro cizince. Londýn je pro Brity. Anglie vybudovala Londýn pro svůj vlastní užitek a Francie postavila Paříž pro celý svět.

Vysvětluje Ralf Waldo Emerson. Carrie se však po Paříži pohybuje jako Američanka. Sem tam ztracená v překladu.

Pokud má člověk to štěstí, aby žil zamlada v Paříži, potom ať půjde v životě kamkoliv, jde to všude s ním, protože Paříž, to je pohyblivý svátek.

Píše Hemingway. Carrie sice svoje nejsvěžejší léta zažila v hříšném New Yorku, ale bohémství Paříže se snažila najít. Problém byl, že sama.

A krom toho? Poznala dceru svého vyvoleného. Typická Francouzka.

V tom nejluxusnějším pařížském hotelu čekala na svou pohádku.

V Paříži zažila několik životních pádů, které se proměnily v další šanci v lásku.

Sex ve městě sledujte dnes ve 22.20 na Prima love!

Petra Kloidová

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.