Jste to, co jíte, tak proč si nedat sladké bikini body!

Pondělí patří na Prima love sladkému. Tentokrát v americké reality show Fantastické dorty musí tři soutěžící vytvořit dort, který se bude hodit na přehlídku bikin. Že by to byl trochu protimluv? A neříká se náhodou, že jste to, co jíte? Podívejte se do fotogalerie!

Americká reality show má základní pravidla, která se nesmí porušit.

Tři přední cukráři soutěží o deset tisíc dolarů. Za devět hodin mají vytvořit nejméně 1,5 m vysoký dort. Jindy to trvá dny. O výherci rozhodnou tři porotci – George, Margaret a Leigh. Soutěžící musejí přesvědčit nejen porotu, ale i zákazníka. V tomto díle je třeba vyrobit dort pro módní přehlídku plavek s hvězdnou účastí. Soutěžícími jsou Mike, Ashley a Norm. Mike a Ashley již dvakrát vyhráli, Norm pouze jednou, ale i tak se necítí jako outsider.

Hádky mezi soutěžícími naberou na obrátkách

Zákazníkem je Monica Wiseová, návrhářka plavek. Téma je jasné – plavky, jasné barvy, radost a plážový náboj. Odpočítávání začalo a každý tým má jiný nápad. Mezi Asley a Mikem to začíná vřít. Týmy nabírají zpoždění jen tím, jak se jejich vedoucí neustále dohadují. Ke konci došlo ke všeobecné katastrofě: Ashley se potrhaly plavky, Mikeovi odmítl poslušnost motorový žralok a Norma zklamaly některé detaily. Posledním úkolem je dopravit dorty do místnosti, kde sedí porota…

Jak mohou vypadat plavky, které jsou vytvořené ze sladkého? Lidské ručičky jsou všeho schopné:

Reality show Fantastické dorty uvidíte na Prima love ve 20.15 již toto pondělí!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.