J.Lo i zamilovaná Britney. Které hvězdy hostovaly v HIMYM?

Tenhle seriál byl prostě fenomenální. A není divu, že krom ústřední slavné pětice si v něm s chutí zahrála i řada dalších slavných tváří. Připomeňte si nej dámy, které v něm kratší či delší dobu hostovaly!

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte v pátek od 18.45 na Prima love!

Zlatíčko Katy

A začneme na poli hudby! Zpěvačka Katy Perry si v HIMYM zahrála trochu naivní, leč roztomilou dívku Honey. Jak se jmenovala doopravdy? Těžko říct. Jméno této sestřenice Zoey Pierson totiž „budoucí“ Ted během let už jaksi zapomněl.

Zajímavá Jennifer

A když jsme u té Zoey… Tak té propůjčila svou podobu Jennifer Morrison alias Allison Cameron ze seriálu Dr. House, Kirkova matka ze Star Treku nebo Emma z pohádkového Bylo nebylo.

Britney na recepci

Do seriálu kraťounce naskočila i Britney Spears. A představila se tu jako recepční na dermatologii, která se zakouká do Teda… Ale nakonec dojde k tomu, že se jí jaksi víc líbí švihák Barney.

Potetovaná Mandy

Po rozchodu s Robin v jednom díle Teda „utěšuje“ i potetovaná dívka s tváří Mandy Moore. Byť není zrovna Tedův typ… Vlastně asi vůbec.

Psavá J.Lo

A závěr ve velkém stylu! Do seriálu totiž nakoukla i Jennifer Lopez. A koho že si zahrála? Autorku knih o lásce a vztazích Anitu Appleby.

A mužské hvězdy? Ty třeba zas někdy příště.

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte v pátek od 13.55, 14.25 a 18.45 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.