To je osobní! Castla dostihla vražda z minulosti!

Castle na zabití VII (23) - Upoutávka

Stíny minulosti v hlavní roli! Castla tentokrát čeká citlivý případ! Utiší staré trauma a zajistí spravedlnost i klid ve vlastní duši? A co mu vůbec dělá vrásky na čele? Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

3 série zpátky

Pro odpověď je třeba jít 3 dekády zpátky. Tehdy se totiž malý Richard náhodou stal svědkem podivné vraždy, která oficiálně neměla oběť. Tělo dívky, jejíhož vraha chlapec překvapil, se nenašlo. A žádnou dívku podobného vzezření taky nikdo nepohřešoval. Zmatený Richard špatnou zkušenost nakonec přetavil i v něco dobrého – plán stát se spisovatelem.

Je to ona?

A když se k tomu nakonec stal i detektivem, přijde se něco podivného… Po letech se totiž dostane k podobnému případu. A Castla to dožene k tomu, že se rozhodne vyřešit ten starý případ. Podaří se mu najít oběť? Potrestá jejího vraha?

Kateina volba

Násilný zážitek udal životní směr i Richardově spolupracovnici a parťačce Kate Beckettové. Tu dlouho trápila smrt její vlastní matky – nepohodlné ženy, kterou zavraždili. Pro Richardovu touhu definitivně uzavřít tuhle temnou kapitolu, tak bude mít jistě obzvlášť pochopení.

Ale je možné ještě chytit vraha?

Žije ještě?

Pořádný oříšek k rozlousknutí v závěru řady!

Castle na zabití v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.