Jak to má hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku s nahotou? Bez problémů!

Jsou herci, kterým pobíhání po place jak je pánbůh stvořil, fakt nevadí. A pak ti, kteří nahotu před kamerou fakt nemusí. Ke kterým patří Jason Segel, představitel Marshalla v seriálu Jak jsem poznal vaši matku?

Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete každý den vídat na Prima love.

Nahota prý byla to psina

Tak o tomhle tématu se pětatřicetiletý herec na sklonku loňského roku rozpovídal pro Vulture. magazín. Konkrétně zavzpomínal na svou nahou scénu v sedm let starém snímku Kopačky, kde nejenže ztvárnil hlavní roli, ale také k němu napsal scénář. “Bylo to k popukání,” uvedl a dodal, že se cítil v pohodě. Upozornil i na to, že se za nahotou skrýval “kreativní záměr”.

Pořádné překvápko

Nahá scéna totiž přijde ve chvíli, kdy se s hlavním hrdinou Peterem (Segel) rozchází jeho přítelkyně a Jason prý chtěl, aby ten rozchod byl pořádně ponižující. Navíc hodlal diváky tím, že se v prvních pěti minutách romantické komedie objeví nahatý chlápek, tak trochu překvapit.

A jak že to vypadalo?

Na cudnější verzi filmového rozchodu, i s dalším Jasonovým komentářem, se můžete mrknout třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=9KCry6j9FuE

Necenzurovanou nabídne Google nebo právě ona komedie. Tedy pokud o to máte zájem.

A rozhodně se nezapomeňte mrknout na (oblečeného) Jasona na Prima love.

Seriál Jak jsem poznal vaši matku si můžete každý den pustit na Prima love odpoledne, ale i v podvečerních hodinách v 19.25.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.