Démon i filmová Marilyn. Která z nich si střihne psychopatku v thrilleru Vysněný muž?

Vysněný muž - upoutávka

O temných stránkách lidské povahy pojednává kanadský thriller Vysněný muž. Kdo jím je a proč se nejen on ocitne v ohrožení? Snímek Vysněný muž uvidíte v sobotu od 20:15 na Primě LOVE.

Příběh jedné psychopatky

William (Perry King) je postarší sympoš, který se svou manželkou Jeannie (Susan Blakely) žije obyčejný, poklidný život. Jenže pak se do sousedství přistěhuje Donna, ženská s pořádně temnou minulostí… Na nebohého Willa si začne dělat zálusk. A nemá slitování s těmi, kteří stojí v cestě jejím plánům!

Přibrat pro Marilyn

Jednou ze známějších hereček, které si ve filmu střihly roli je Anna Silk. Brunetka s nepřehlédnutelným úsměvem totiž ztvárnila hlavní roli sukuby Bo, která se živí sexuální energií lidí. Ostatně i svému prvnímu příteli nechtěně během sexu vysála život. A perlička k představitelce hlavní záporačky Barbaře Niven? Ve snímku Rat Pack natočeném v roce 1998 si ve svých 45 letech zahrála Marilyn Monroe.

Byla tak o téměř deset let starší, než legendární herečka v době své smrti… Nu, ve filmu je možné leccos.

Snímek Vysněný muž uvidíte v sobotu od 20:15 na Primě Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.