Co přináší třetí série Sherlocka Holmese? Novou tvář i sexy herce.

Premiérová řada s geniálním Sherlockem a skvělou Joan Watson je tu. A s ní i řada dalších dobrodružství. Co je jinak a na co se můžete těšit?Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima Love.

Sherlockovy ženy

Byly časy, kdy zpráva o tom, že s geniálním detektivem nebude spolupracovat Watson, ale Watsonová budily pořádnou dávku překvapení i nedůvěry. Pak došlo i na to, že místo zloducha Moriartyho přišla na scénu mistryně zločinu paní Moriarty…

Osvědčilo se obojí, takže tvůrci zřejmě neváhali a dovolili si další výstřelek. S počátkem trojky totiž přihodili do seriálu i třetí dámu. Britka Kitty se s Joan a Sherlockem pustila do vyšetřování minulý týden.

Ale bude jim to ve třech opravdu fungovat? Uvidíme! Ovšem můžeme prozradit, že o Kitt jen tak nepřijdete.

Sexy týpci

A navrch bude ještě pár sexy chlápků v rolích hostujících hvězd. Třeba Rich Sommer jako matematik v třetím díle, nebo další “evropská posila” Ir Stuart Townsend. Ten se objeví v díle jedenáctém.

Sommer

Townsend

Stuart Townsend - Sherlock Holmes

Dramatický závěr

Nějaké to napětí samozřejmě číhá prakticky v každém díle… Ovšem navrch dostanete ještě slušné finále aktuální řady. Sherlock prostě v poklidu jen tak ne(s)končí.

Ale do té doby bude ještě řada dalších zajímavých momentů.

Jak se na dobrou kriminálku sluší a patří.

Vzhůru k novým dobrodružstvím!

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.