Chuťovky ze středečního Sherlocka? Diamanty i useknutá ruka

Pěkně vypečený bude středeční díl seriálu Jak prosté. Přinese zvláštní vraždu, drahé kamení. Co Sherlocka a spol. čeká? Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Komu patřila?

Na ulici se našla ruka. Sherlock a Kitty ji jedou obhlédnout a stopy je zavedou k poměrně kuriózním poznatkům. Ruka totiž patřila k muži, kterého živil nebezpečný byznys.

Krvavé diamanty

Člověk, kterého zavraždili, totiž prodával kradené diamanty. A aby mu je někdo nešlohl, pojistil se dotyčný chlapík tak, že si kufřík s diamanty právě k té ruce připoutal. Že to nebyl zas tak skvělý nápad, je evidentní.

Jenže kde ty diamanty skončily? A je vrah někdo náhodný, komu se jen naskytla příležitost k lupu? Nebo člověk, který šel oběti systematicky po krku? Tedy spíš po ruce.

Dává si bacha

Svůj job si pojišťuje i sám Sherlock Holmes. Nebo spíš spolupracovnice. S Kitty má totiž podepsanou dohodu u mlčenlivosti poté, co zjistil, že o něm Joan Watson napsala knížku. Byť ji dosud nevydala.

Čeho se slavný génius obává?

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.