Bortí se manželství i druhé hvězdě Rizzoli a Isles?

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně V (1) - upoutávka

Angie Harmon, představitelka detektivky Rizzoliové, podala žádost o rozvod už v roce 2014. Zatímco její kolegyně a její vlastní manželství se synem Sophie Lorenové se zdálo celou dobu v pořádku. Americký bulvár však vydal nepodloženou zprávu o tom, že už možná s manželem ani nežije. Kde je pravda?

Co uvidíte ve čtvrtečním dílu Rizzoli a Isles?

Na Prima LOVE můžete každý čtvrtek pravidelně sledovat příběhy ženského přátelství. Seriál Rizzoli a Isles během dnešního večera bude dokumentovat, jak se Jane vypořádává se životními změnami, které nastaly.

V parku je nalezeno tělo ubodané ženy. Vyšetřovatelé zjistí, že s sebou měla malé dítě, které zmizelo. Jeho hledání je pro těhotnou Rizzoliovou psychicky velmi náročné. A to celý tým čeká ještě jedna strašlivá zpráva...

Rozchází se Sasha Alexander se svým manželem?

Americký bulvární web rozpoutal pomyslný hoax se svým prohlášením, že herečka Sasha Alexander se 28. června tvářila tak smutně, že je jasné, že její manželství je nejspíš u konce. Odvolávala se tak na informace od jednoho z fanoušků, který ji viděl uplakanou u plotu jejího domu.

Takový drb samozřejmě rozvýřil vody internetu, speciálně na sociální síti Twitter se fanoušci dožadují jejího telefonního čísla a vesele komentují rozchod herečky. Ten je ale zatím jen nepodloženou lží.

Sama herečka se totiž ještě nedávno na svém instagramovém profilu snažila projevit lásku svému manželovi, s kterým je už pěknou řádku let a vychovává s ním dvě děti.

Resumé? Rozhodně to nevypadá na žádný rozchod, ale na pouhé internetové trollení jedné nebohé celebrity... Ačkoliv je pravda, že natáčení seriálu Rizzoli a Isles nepřižilo nejedno manželství. Tak třeba to její kolegyně Angie Harmon.

O rozvodu kvůli natáčení Rizzoli a Isles se více dozvíte tady

Sledujte Rizzoli a Isles každý čtvrtek ve 20.15 na LOVE!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.