Seriály a filmy

16. listopadu 2015 10:00

Petra Kloidová

Beckettová od Castla si na Instagramu připomněla Česko! Zavítala do Prahy i na Moravu.

Stana Katic alias Kate Beckett ze seriálu Castle na zabití zbožňuje nejen hraní a hudbu, miluje i cestování! Projela už řádný kus světa a nevynechala ani naše končiny. Nedávno na ně zavzpomínala, na svém instagramovém účtu!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love.

Vzpomínka na Česko

Stana si patrně zavzpomínala na svůj výlet z roku 2011, kdy se zúčastnila Zlín Film Festivalu – jeho 51. ročník ostatně před pár dny připomněla i fotografií.

Posléze pak přidala i hezký záběr několika historických domů z hlavního města a festivalovou momentku.

Z Jižní Ameriky do Chorvatska až po Mongolsko

Stana je k fanouškům velice vstřícná a o okamžiky ze svého života se na Instagramu, osobně, dělí pravidelně a celkem často. Nedávno tak třeba zdokumentovala svůj výlet do Paříže. Podělila se i o pár fotek z Peru, nebo Mongolska, kdy přidala vtipnou historku o tom, jak jí dítě, jež hlídala v jurtě počůralo. Což prý nosí štěstí.

Sama se přitom na jaře vdávala v Evropě – svému dlouholetému partnerovi Krisi Brkljacovi řekla ano v chorvatské Dalmácii. Ostatně, ač se sympatická 37letá herečka narodila v kanadském Ontariu, má chorvatsko-srbské kořeny. Mimochodem při svých cestách se zřejmě domluví parádně – krom angličtiny totiž vládne i srbštinou, chorvatštinou, francouzštinou, italštinou a slovinštinou.

Cool!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love.

- nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.