5 věcí, které jste nevěděli o Sashe Alexander z Rizzoli & Isles!

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně VII (10) - upoutávka

Sasha Alexander ztvárňuje podivínskou Mauru Isles v krimi Rizzoli & Isles. Ve svém středním věku dává ostatním ženám stále inspiraci na sobě něco zlepšovat, ona sama stárne s grácií a užívá si zajímavého života. Máme pro vás pět věcí, které o ní dost možná vůbec netušíte!

Mauřino tajemství vyplyne na povrch

Postava seriálové Maury je svou uzavřeností značným způsobem opředena tajemstvím. Divák už ale dávno tuší, že všechno, co víme o Mauře, je pouhou špičkou ledovce. Ve čtvrtek večer přijde chvíle, kdy se o tajemné Mauře dozvíme něco víc. Za všechno může jedna dost ošklivá vražda v parku.

Protože poté, co je v parku zastřelen forenzní účetní, vyplývá na povrch tajemství, které Maura dlouho skrývá... Více uvidíte už na Prima LOVE ve čtvrtek večer ve 20.15.

Kdo hraje Mauru Isles?

Sasha se narodila v Los Angeles v Kalifornii. Začínala hrát ve školních představeních v sedmé třídě. Pokračovala s hraním na střední i vysoké škole, a tehdy si zahrála v New Yorku v divadle Summer Stock a na Shakespearovském festivalu. Promovala na filmové univerzitě v jižní Kalifornii.

Sasha se v nedávných rozhovorech o seriálu Rizzoli & Isles rozhovořila o svých hereckých postavách. Vždy prý obdivovala ženy, ktery jsou drsňačky, jako je například Sigourney Waver ve Vetřelci. Sama takové postavy dokonce i ztvárňuje, v každém případě o sobě tvrdí, že rozhodně nikdy nebyla tak silná jako její postavy. O sebejistotě, kterou nabyla během posledních let ve středním věku, však mluví s radostí.

NEUVĚŘÍTE, JAKÝ MINDRÁK MÁ SEXY SASHA ALEXANDER

5 věcí, které o představitelce Maury Isles nevíte

1) Sasha Alexander není její pravé jméno. Herečka má srbsko-italské kořeny, a tak nikoho nepřekvapí, že se jmenuje Suzana S. Drobnjaković, provdaná Ponti.

2) Její nejlepší kamarádkou je představitelka Arizony ze seriálu Chirurgové Jessica Capshaw.

3) Sasha se původně chtěla věnovat krasobruslení. Bohužel a bohudík jí v tom zabránilo zranění kolene. Musela také zapomenout na dráhu tanečnice.

4) Její tchyní je Sophia Loren. Sasha si v roce 2002 vzala v Ženevě syna nejslavnější italské ikony a filmového producenta. S Edoardem Pontim má dvě děti.

5) Sasha Alexander si v začátcích své herecké kariéry zahrála i milenku seriálového Dawsona z tehdy úspěšného teenage seriálu Dawsonův svět. Více se o tom můžete dozvědět tady.

Sledujte Rizzoli & Isles každý čtvrtek ve 20.15 na LOVE!

Sdílejte článek