4 důležité důvody, proč milujeme Chůvu k pohledání

Fran Fine je prostě fenomén, který “poznamenal” život nejednoho z nás. Praštěná chůva baví diváky i víc než 20 let po počátku natáčení. Pro co všechno máme tuhle dámu fakt rádi? Další díl seriálu Chůva k pohledání uvidíte ve středu od 18.45 na Prima love.

Je zábavná

Upřímně řečeno – na první poslech a pohled temperamentní dračice leckoho možná trochu vystrašila. Neb tahle dáma je pořádný živel. Nicméně už po několika dílech bylo jasné, že optimismus a vtípky Fran jsou prostě strhující. Nebo ne?

Je hubatá

Co na srdci, to na jazyku. Fran není žádná puťka, a komu se to nelíbí… Ten se s tím musí srovnat. Palec nahoru, takový holky nás baví.

Má šmrnc

Fran je prostě krásná ženská. Máte nejradši její vlasy, úsměv nebo její osobitý styl oblékání? Protože ač byly devadesátky z hlediska módy tak trochu masakr, Fran i mnohé šílené kreace nějak tak seknou.

Trochu jiná pohádka

Tahle holka má páru. V začátcích seriálu sice “ztratila” snoubence i práci, ale rozhodně ne optimismus a pořádný kopec energie. A pořádně sladce se jí to vyplatilo.

Prostě ženská k pohledání.

Další díl Chůvy k pohledání uvidíte ve čtvrtek od 18.45 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.