Prima připravuje další událost. DERMACOL LOVE DAY – den plný lásky a krásy

FTV Prima pod taktovkou Solootions pořádá novou akci, LOVE DAY, která se ponese v duchu krásy, lásky a zábavy. Na prvního máje je v okouzlujícím pražském parku Grébovka připravena spousta zábavy a odpočinku po celý den. Titulárním partnerem eventu je společnost DERMACOL.

Vstupenky jsou v distribuci v síti Goout a Ticketportal za 200 Kč, děti do 16 let a muži mají vstup zdarma.

„Sérii úspěšných eventů organizovaných pod značkou Solootions rozšiřujeme o DERMACOL LOVE DAY. Vycházíme z myšlenky, že všechny ženy se cítí být krásné a šťastné, pokud jsou milované a hýčkané, proto bychom jim rádi na první máj tento pocit dopřáli. Dámy si tak v Grébovce mohou užít zkrášlující a relaxační procedury, vyzkoušet kreativní tvoření ve workshopech, vydovádět se u sportů či si jen tak poslechnout vystoupení hudební kapely,“ uvádí Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zároveň zodpovědný za agenturu Solootions.

Hned u vstupu se budou návštěvnice moci nechat nalíčit speciální neslíbatelnou rtěnkou, ukázat oslnivý úsměv ve fotokoutku Dermacol a následně při polibcích pod rozkvetlým stromem vyzkoušet její odolnost a dlouhotrvající účinek. Dále se pak mohou návštěvníci těšit na setkání se známými českými youtuberkami a blogerkami z oblasti fashion & beauty i setkání s VIP osobnostmi televize Prima. Nebyl by to den plný lásky a krásy bez kadeřníků a vizážistů, specializovaných workshopů, luxusních food produktů a módní přehlídky. Pomyslnou tečkou na závěr akce bude hudební vystoupení.

„DERMACOL LOVE DAY je určen ženám, které mají chuť strávit příjemný den hýčkáním, ať už s celou rodinou nebo samy. Společnost Dermacol na akci představí řadu produktů Enja Body Love Program, ale také dlouhotrvající dvoufázové barvy na rty, speciální pudry na vlasy a kolekci pražských parfémů. Dámy mohou samy vyzkoušet, že ani po stovkách prvomájových polibků pod rozkvetlou třešní nezmizí naše barvy ze rtů,“ dodává s úsměvem Věra Komárová, ředitelka společnosti Dermacol.

Spolupořadatelem prvního ročníku DERMACOL LOVE DAY je společnost VLTAVA LABE MEDIA, která v Grébovce připraví odpočinkovou GLANC chill out zónu, časopis Kreativ zajistí zábavu pro tvořivé rodiče a jejich děti a s měsíčníkem Kondice si zase návštěvníci mohou protáhnout celé tělo.

Vstupenky lze koupit v síti Ticketportal za 200 Kč, ke každé vstupence je připraven dárek v hodnotě 500 Kč. Muži a děti do 16 let mají na akci vstup zdarma. Pro ty nejmenší je připraven program v podobě Primáčkovy dětské zóny nebo dobrodružná stezka po stopách Primáčkovy party.

Více informací naleznete na www.dermacolloveday.cz

Vstupenky na akci jsou ke koupi na Goout.cz

nebo na tictketportal.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.