Prima LOVE připravuje ke dni lásky DERMACOL LOVE DAY

První máj – čas lásky a tradičního líbání pod rozkvetlým stromem – se pomalu blíží. Kanál Prima LOVE si pro vás právě na tento den připravil DERMACOL LOVE DAY, den zasvěcený hýčkání, kráse a lásce.

Pro návštěvníky bude připraven bohatý celodenní program zakončený vystoupením kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem v okouzlujícím prostředí pražského parku Grébovka. Akci budou moderovat Miroslav Šimůnek a Eva Perkausová.

Ať už tento svátek slavíte, nebo ne, na DERMACOL LOVE DAY se jistě budete bavit s celou rodinou. Na dámy se po příchodu na akci budou těšit profesionální vizážisté ze společnosti Dermacol, kteří dokážou vykouzlit perfektní make-up, inspirují vás jarními trendy letošního roku a nalíčí vás speciální dlouhotrvající a neslíbatelnou rtěnkou, která vytvoří dokonalý vzhled rtů na 16 hodin. Těšit se můžete také na produkty řady Body Love Program, které jsou určeny pro efektivní řešení nedokonalostí pokožky, jakými jsou strie a celulitida, a zaměřené na zeštíhlení postavy a zpevnění pokožky. Po celý den pro vás budou připraveny odborné workshopy zaměřené na fashion & beauty i sport.

Seznámíme vás s novými trendy v módě, přidáme tipy na módní účesy a zaplétání vlasů. Den bude věnovaný nejen odpočinku, ale také pohybu a zdravé výživě. Budete si moci zacvičit s Hankou Kynychovou, protáhnout tělo s časopisem Kondice, osvojit si twerk nebo pole dance a setkat se s mnoha tvářemi FTV Prima. Pro děti je pak připraven program v podobě Primáčkovy dětské zóny nebo dobrodružné stezky po stopách Primáčkovy party. Drahé polovičky mají vstup zdarma, a aby si den užila opravdu celá rodina, všichni se mohou vyřádit na koncertu kapely G-Point Hunters s Matějem Ruppertem.

Co by to bylo za oslavu narozenin, pokud by se neobjevilo přání všeho nejlepšího a samozřejmě narozeninový dort! Ten připraví Karolína Kamberská, která bude mít na akci zároveň také autogramiádu poslední kuchařky Jídlo jako vášeň. A když jsme u jídla, představíme vám také luxusní food produkty formou ochutnávky! Zrelaxovat tělo budete moci nejen různými masážemi, ale také v GLANC chill out zóně. Kreativitě se meze nekladou – o tom se přesvědčíte sami při tvoření s dětmi a časopisem Kreativ.

Vstupenky jsou v distribuci v síti Goout a Ticketportal za 200 Kč, děti do 16 let a muži mají vstup zdarma.

Zkrátka DERMACOL LOVE DAY bude věnovaný jen a jen vám, protože každý z nás si občas zaslouží trochu toho odpočinku a hýčkání.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.