Oslavte narozeniny Prima LOVE na DERMACOL LOVE DAY!

Oslavte s námi 6. narozeniny Prima LOVE v duchu lásky, krásy, zábavy,a hlavně odpočinku na DERMACOL LOVE DAY v okouzlujícím parku Grébovka.

Vstupenky jsou v distribuci v síti Goout a Ticketportal za 200 Kč, děti do 16 let a muži mají vstup zdarma.

Navštivte workshopy se známými českými youtuberkami a blogerkami z oblasti fashion a beauty. Přesvědčte se, že ani po stovkách polibků pod rozkvetlou třešní vám nezmizí zářivé barvy ze rtů!

Buďte krásná a užijte si služby kadeřníků a vizážistů, specializované workshopy a setkejte se s VIP osobnostmi televize Prima. Prožijte nezapomenutelný den s módní přehlídkou a hudebním vystoupením na závěr. Ochutnejte také luxusní food produkty, relaxujte v chill out zóně časopisu GLANC a získejte spoustu dárků.

DERMACOL LOVE DAY aneb NECHTE SE HÝČKAT!

Za vstupné 200 Kč si můžete hýčkání užít s celou rodinou! O všechny se postaráme. Děti se zabaví v Primáčkově dětské zóně nebo dobrodružnou stezkou po stopách Primáčkovy party.

Zakoupená vstupenka je zároveň poukazem na dárek v minimální hodnotě 500 Kč. Jeho součástí je výrobek Dermacol z řady Body Love Program, stylová růžová nákupní taška, časopisy Glanc a Story a mnoho dalších překvapení.

Ochutnejte také luxusní food produkty nebo relaxujte v odpočinkové GLANC chill out zóně. Časopis Kreativ zajistí zábavu pro tvořivé rodiče a jejich děti a s měsíčníkem Kondice si zase budete moci protáhnout celé tělo.

Vstupenky můžete získat tady:

Goout.cz

https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1316168

Přidejte se k nám na Facebooku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.