Gérard Depardieu: Roztomilý nosáč, nebo skandalista?

Nepřehlédnutelný dovoz z Francie. To je Gérard Depardieu, kterého uvidíte na Prima love v neděli ve 20.15 v romantické komedii Zelená karta. Gérard je ovšem poslední dobou všechno, jen ne roztomilý. Jeho skandály totiž plní plátky bulváru...

Dvoumetrového Gérarda nepřehlédnete, po boku komika Pierra Richarda začínal v úspěšných komediích Kopyto a Uprchlíci. Za dobu své kariéry se dočkal několika ocenění jeho talentu v Evropě.

Film, který uvidíte na Prima love v neděli ve 20.15 s názvem Zelená karta mu ovšem otevřel dveře i do Hollywoodu. Za tento film byl nominovaný na Zlatý glób. Následně byl nominovaný na Oscara za Cyrana z Bergeracu.

Ve filmu Zelená karta ztvárnil postavu francouzského emigranta Faureho, který se snaží za pomoci krásné Američanky Bronte (tu hraje Andie Mcdowell) získat zelenou kartu (povolení k práci a pobytu v USA). Uvidíte romantickou komedii dvou lidi, kteří se zpočátku nemohou ani cítit. A jak to dopadne na konci? Rozhodně nečekejte žádný přeslazený happyend. To vám můžeme prozradit už teď:-)

Gérard Depardieu je v momentální době více než ve filmech vidět v novinách, jeho chování totiž dokáže často velice překvapit. Stačí si jeho jméno zadat do strýčka Googlu. My jsme pro vás vybraly ty nejpodstatnější za poslední léta. Gérard se totiž činil.

Milionářská daň a ruské občanství

Depardieu prohlásil v roce 2013 prohlásil, že vrátí francouzské občanství kvůli milionářské dani. A nebylo to jen plané vyhrožování. Ještě ten rok totiž Depardieu dostal od prezidenta Putina občanství ruské. Možná k tomu přispěl i dopis přímo od herce adresovaný ruským novinářům, kde píše o tom, jak moc obdivuje ruskou zemi...Možná jen další vidina exkluzivity, která to pro Rusko mmůže znamenat.

Chce vyrábět ruskou bio-vodku

Toto léto se nechal Depardieu slyšet, že hodlá otevřít palírnu ruské bio vodky. Vodka je podle něj prý alkohol pro večírky. Tak určitě. Nehledě na to, že za řízení v podnapilém stavu už dostal v přepočtu na koruny 100 000 pokutu. Podnapilý stav je pro Gérarda oblíbená kratochvíle, protože opilý močil i v uliččce letadla, řídil opilý vodní skútr a motorku...

Natočil duet s dcerou diktátora

V roce 2012 Depardieu natočil milostnou baladu s Gulnarou Karimovovou, dcerou uzbeckého diktátora Islama Karimova, která používá umělecké jméno Guguša. Píseň se jmenuje Nebe mlčí. Jediný kdo v tu chvíli ovšem nemlčel byl uzbecký stát. Ten Gulnuru kritizuje za její okázaly život, zatímco zbytek lidu hlavodí. Děvenka je také ve Švýcarsku stíhaná za finanční machinace...

To ovšem nic nemění na tom, že tento filmový Cyrano je skvělý herec! Podívejte se na roztomilého Francouze s Američankou na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Pierre Richard Vladimir Putin Francie film Evropa Google Hollywood Gérard Depardieu Zelená karta USA Ceny Oscar Bergerac

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.