Znáte sexy hollywoodské Kluky od vedle?

V devadesátých letech byla tzv. holkou od vedle nazývaná Rachel z Přátel. Ale kluci od vedle? Sem tam se někdo takový našel. Nejsou to pohlední bohové, ale mají sladký úsměv. Kromě toho jsou to skvělí kamarádi a můžete vzít jed na to, že se vždycky ujistí, že vám nic nehybí. Pár jsme jich vybrali.

Na Prima Love uvidíte tento pátek kanadský thriller Kluk od vedle. Třicetiletá úspěšná spisovatelka se odstěhuje do města, kde nikoho nezná. Což je skvělý začátek, jak začít úplně znova. Shodou okolností je její soused tím pohledným Klukem od vedle.

Vzájemné sympatie se nedají přehlédnout. Ačkoliv si mladá spisovatelka myslela, že v novém městě hlavně pohne se svým románem, její osobní život má daleko větší šanci k tomu, aby se pohnul z místa. Jenže jednoho dne mladá žena od policistů zjistí, že její sexy soused byl zavražděn. A jelikokož s ním jako jediná trávila poslední dny a hodiny života, ocitá se rázem na seznamu podezřelých.

Kluka od vedle můžete vidět v pátek na Prima Love ve 20.15

Dobrý, talentovaný a nesmělý Matt Damon

V době fimové senzace Dobrý Will Hunting to rozhodně kluk od vedle byl. Tenkrát si však nikdo nevšiml, že má (ve filmu) kromě nesmělého úsměvu matematické schopnosti rovnající se genialitě. Ačkoliv Matt Damon se svým parťákem Benem Affleckem vyhráli za tento snímek Oscara, minimálně Matt stojí nohama stále silně na zemi. S manželkou, se kterou vychovává tři děti, se potkal v baru po natáčení, kde dělala barmanku. Takže žádná playmate, modelka, či zpěvačka...

Sexy striptér od vedle

Hvězda, která se po snímku Bez kalhot vyšplahala na přední příčky nejvíce vydělávajících herců, nepůsobí na první pohled jako muž, který je nedostižný. Naopak, v devatenácti se živil jako striptér v Atlantě, pak přesedlal na herectví a svoji pověstnou přátelskou povahu si podle všeho udržel. Channing totiž pravidelně v různých rozhovorech a během televizních show ukazuje, že si ze sebe legraci udělá moc rád.

Ryan Gosling před Drive

Ještě než svoje tělo vyrýsoval do božských rozměrů, byl to obyčejný kluk od vedle, který ve dvaceti přivítal první a zatím poslední nominaci na Oscara a měl slabost pro starší ženy (Sandra Bullock). Ženy a dívky si ho všimly až ve chvíli, kdy se jako chudý kluk od vedle bezelstně zamiloval do dobře vychované dcerunky zámožných rodičů. Zapisník jedné lásky mu přichystal pořádný zvrat, ale ten největší přišel po dramatickém snímku Drive, kde nemluví, ale řídí. A teprve tam se zrodil Božský Gosling, jenž v Bláznivé, zatracené lásce vystupuje jako napravený lamač dívčích srdcí.

Podívejte se na thriller Kluk od vedle v pátek ve 20.15 na Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.