Znáte herecké klany s proklatě modrýma očima?

Muži s modrýma očima? Zpravidla jsou to ti, co lámou jedno ženské srdce za druhým. Paul Newman měl takové oči, že se v nich žena do deseti sekund ztratila, následovala jeho náruč. Nejen v Hollywoodu se však dědí blankytný pohled. Takovým důkazem je rodina Prachařů.

Ilja Prachař a David Prachař jsou muži, kteří si otcovské testy rozhodně dělat nemusí. V rodině Prachařových se dědí pomněnkově modré oči z generaci na generaci. A nejsou to jen modré oči! To je vidět hlavně na mladém Jakubovi, herci a moderátorovi televizní show Česko Slovensko má talent a teď i vědomostního pořadu Máme rádi Česko. Čím je Jakub starší, tím více se v obličeji podobá svému dědovi Iljovi. Tuto sobotu si můžete užít, jak nejstaršího Ilju Prachaře na Prima love, tak i nejmladšího Jakuba na Primě. Oba dva po osmé hodině večerní!

Ilju Prachaře uvidíte v sobotu ve 20.15 na Prima love v kriminálce Motiv pro vraždu, kde hraje po boku dalších hereckých legend, jako je Josef Abrhám nebo Zdena Studenková. Povídkový film zachycuje tři různé tváře zločinu. V povídce Víkend zabije pan Karas ženu, kterou před časem znásilnil, aby ji umlčel. Omylem však usmrtí jinou. V Rukojmích terorizuje narkoman Čaban nemocniční operační tým, ale rozvážní lékaři složitou situaci zvládnou. V Kapsáři se zloděj Benda hned po propuštění chce vrátit k řemeslu, ale jeho pokus skončí tragicky...

Ilja Prachař. Foto: archiv Jiřího Janečka

Ačkoliv byl Ilja Prachař vynikající divadelní herec a dabér, většina lidí ho zná z nezapomenutelného večerníčku v roli Trautenberka. Jeho chamtivý a lakomý statkář se zapsal nesmazatelně do dětských hlaviček. O něco přísnější charaktery hrál i v dalších filmových rolích. Většinou to byly role policistů, vojenských důstojníků, úředníků, lékařů či politických funkcionářů. Kromě toho byl však Ilja Prachař i skvělý dramatik.

Ani Jakub Prachař nepadl daleko od stromu

Kromě vzhledu po něm jeho syn David a vnuk Jakub zdědili i zvláštní smysl pro humor. Jakuba jsme sledovali čtyři roky v pořadu Česko Slovensko má talent, kde vtipně okomentoval každého, i toho, kdo talent neměl. Podívejte se na jeho nejvtipnější momenty:

V pořadu Máme rádi Česko, který uvidíte tuto sobotu ve 20.15, zase perlí trochu jinak:

Dalším klanem jsou skandální Douglasovci

O něco známější herecký klan, který už po několik generací zdolává ženské publikum právě díky svým modrým očím, je rodina Douglasů. Zatímco rodina Prachařů oplývá pomněnkově modrýma očima, Kirk a Michael Douglas mají modré oči jako tmavý oceán. Jejich životy také provázejí mnohem větší skandály...

Přečtěte si o nich něco víc:

Sledujte Ilju Prachaře v české kriminálce Motiv pro vraždu na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.