Zlatý holky, Paris Hilton s Nicole, jdou dnes do nové série!

Reality show Zlatý holky dnes ve 8.20 pokračuje třetí řadou! Paris Hilton a Nicole Richie se totiž jen tak neokoukají. Budou zažívat nová dobrodružství, která "obyčejní" lidé berou jako denní rutinu. A holky nám dají zabrat...

Představte si, že se narodíte do nechutně bohatých poměrů. Neumíte si uvařit, nakoupit ani uklidit. Všechno za vás dělají sluhové. Takový život měla a má Paris Hilton, stejně jako její nejlepší kamarádka Nicole Richie. Pak vás s tou nejlepší kamarádkou pošlou na venkov. Místo návštěvy kosmetiky budete kydat hnůj... a poznávat obyčejný a jednoduchý život.

Proč jsou Zlaté holky tak fenomenální?

Jedním okem se podíváte na život, který jste si vždycky přáli. Holky jsou zavalené zlatem, kosmetičkami, služkami a peníze nepočítají. Mají naprosto všechno, co si dovedou představit (a to, co vy si ani představit neumíte). Jediná nevýhoda jejich životů jsou ti lační paparazzi za jejich patami, ale i to možná Paris Hilton s Nicole baví...

Holky zažívají každým dnem nové zkušenosti, které se svoji "lehkostí" (a berte to jako to správné synonymum) uchopí. Když dostanou za úkol uvařit, v kuchyni je to zkáza. Řídit autobus? Tlačit auto? Na všechno mají tyhle dvě slečny svoje vychytávky a deset nápadů, jak úkol obejít. Samozřejmě, že hlavně tyto nesplněné úkoly se v rodině, která je kdesi v Americe hostí, stanou problémem číslo jedna. Paris s Nicole těžko chápou souvislosti klasického života, a o to je to zábavnější!

Na zábavné zkušenosti opravdového života, které zažívají zámožné dědičky, se můžete těšit každý víkend ráno ve 8.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.