Žena vypije až pět lahviček laků na nehty denně!

Dokument Nejšílenější úchylky je tu od toho, abyste se přestali cítit tak hrozně. Nebojte, nejste divní. Tito lidé mají takové úchylky, že by vás to ani nenapadlo. Třeba Bertha vypije pět lahviček laků na nehty denně a Jaime kvůli své úchylce málem ztrácí sluch.

Obvykle si svou závislost vytvořili v dětství. Většina z nich to úspěšně skrývá, ten zbytek už to skrývat nemůže nebo nechce. Berthe je teprve třiadvacet let a je závislá na pití laku na nehty. Začala s tím před pěti lety a nyní zkonzumuje asi pět lahviček denně.

Jak chutnají laky na nehty?

Bertha tvrdí, že dokáže rozeznat chutě laku podle barev. Nejvíc si oblíbila modrý lak, prý má takovou nasládlou chuť. Jako u jiných závislých lidí se u Berthy touha popíjet laky prohloubila ve chvíli, kdy přišla o dítě. Před rokem potratila a od té doby se o ni začala bát i její rodina. Matka Sunshine i sestra Victoria si dělají o Berthu velké starosti, pokoušejí se ji přimět vyhledat psychologickou pomoc.

Bertha vypije pět laků na nehty za den. Foto: archiv Prima

Jamie byla znásilněná a od té doby...

Dvaatřicetiletá Jamie je závislá na šťourání v uších, což provádí už třiadvacet let. Začala přesně ve chvíli, kdy jí hluboko ve zvukovodu uvízla květina. Dnes tráví šťouráním v uších až dvanáct hodin denně. Používá k tomu i sadu na manikúru včetně nůžek, což má za následek zdravotní problémy spojené s krvácením uší a záněty. Kvůli její závislosti zrušil snoubenec svatbu. Jamie se rozhodla přiznat svou závislost kamarádce, která ji přemluvila k návštěvě ušního lékaře.

Jamie se neustále šťourá v uších... Foto: archiv Prima

Lékař Jim Jirjis varoval Jamie před následky a doporučil jí odbornou pomoc. Zjistil totiž, že byla jako mladistvá znásilněná. Ušní lékařka Kalpana DePasquqleová diagnostikuje u Jamie zhoršení sluchu pravého ucha a pošle ji za psychologem Justinem D´Arienzou...

Sledujte Nejšílenější úchylky na Prima love v sobotu v 18.55!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.