Seriály a filmy

20. července 2016 22:00

Petra Kloidová

Závěr řady Rizzoli a Isles: Ataky na Mauru se vyhrotí. Byla to náhoda?

Pro policajtku a patoložku, která s ní spolupracuje, je prakticky každý případ neobvyklá i nebezpečná záležitost. Někdy je to však obzvlášť drama! Třeba jako v posledním díle šesté řady, který je na spadnutí. Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě

Přízrak z minulosti

Patrně totiž vrcholí záležitost, která po značnou část této řady trápila Jane Rizzoli. Ta čelila různým útokům, při kterých šlo i o život. Pronásleduje ji doslova její minulost, ačkoliv úspěšná policistka ve skutečnosti za své problémy nemůže… Jak to dopadne?

Napínavá tečka

Vedle Janiných peripetií je tu však i radostná událost – Korsak a Kiki mají svatbu. Jenže ani ta se neobejde bez pořádně dramatické události, která svatebčany rozhodně nepotěší.

Poslední kapitola seriálu

Minulý týden jsme vás také informovali o tom, že kriminální příběhy Rizzoli & Isles v minulých týdnech dopsaly svou poslední kapitolu. Loučení po sedmi letech bylo náročné pro celý štáb a obě dvě herečky se s některými vzpomínkami a poděkováním rozdělily samozřejmě i s fanoušky seriálu.

Přečtěte si o celém loučení víc:

Uvidíte v závěrečném dílu šesté řady Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.