Seriály a filmy

16. července 2013 17:00

Petra Kloidová

Záchranka San Francisco: Záchranáře budou trápit erotické sny

Seriál Záchranka San Francisco můžete sledovat každou středu ve 23.15. Uvidíte práci záchranářů, kteří každý den bojují se smrtí, aby pomohli cizím lidem. Jak to vypadá v jejich kolektivu?

Záchranáři ze San Franciska jsou různorodá parta, která se ne vždy snese dohromady. Přesto ale jejich postavy procházejí vývojem, jaký by málokdo čekal. Vzpomeňme si na Rabbita, který kdysi přežil svou smrt a myslí si, že je nesmrtelný. Kdekdo by mu díky jeho chování uštědřil jednu pálivou facku, ale i Rabbit se mění a pomalu odkrývá bolesti, které ho ovlivnily a formovaly jeho osobnost.

Nový lékař na place?

K záchrance se ve středu připojí nový hlavní lékař úrazového oddělení. Stane se jím doktor Lyndon Carnahan, otec Nancy. Je přísný a striktně vyžaduje dodržování předpisů. Všichni jsou z něj ve stresu. Jak to ustojí ohnivý Rabbit?

Erotické sny

Marise se zdálo, že se milovala s Rabbitem. Je z toho celý den zaskočená. Nancy s Glennem a Rabbit zachraňují zraněné po autonehodě. Tyler s Boonem vezmou do nemocnice známého hypochondra Iru, který si opět myslí, že umírá. Když je propuštěn, zase volá záchranku. Glenn mu vyčiní, že kvůli němu nemohou pomáhat jiným lidem. Irovi se přitíží, ale tentokrát záchranku nezavolá. Začne kašlat krev a zemře.

Tylor s Boonem jedou do mešity, kde silně věřící žena potřebuje pomoci, ale manžel to nechce dovolit. Přesto ji do nemocnice odvezou.

Je přivezen i muž, kterého do obličeje kopl kůň. Nemůže dýchat, potřebuje rychlou pomoc. Diana ví, co musí udělat, ale doktor Carnahan nechce zákrok dovolit, protože není podle předpisů…

Jak všechny kalamity zvládne Záchranka San Francisco? To uvidíte ve středu 23.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.